Меню

Архів новин
Відкрито нове відділення Піреус Банку
30 Cічня 2014

Відтепер клієнти банку, що мешкають або працюють неподалеку відділення Піреус Банку на проспекті Перемоги, 9, у місті Києві, зможуть відчути всі переваги європейського обслуговування. Наряду з просторими і сучасними приміщеннями, банк пропонує своїм відвідувачам скористатися якісними та професійними консультаційними послугами.

Як повідомила Світлана Черкай, член правління Піреус Банку, фінансова установа обрала курс на розширення мережі відділень, не дивлячись на зворотну тенденцію на ринку серед конкурентів. «Нас відрізняє ще й принцип відкриття нових відділень: коли європейська оболонка приміщень, відповідає внутрішній політиці ведення бізнесу, європейському веденню: прозора цінова політика, відкриті та чесні відносини з клієнтами та партнерський підхід. Ми інвестуємо в удосконалення нашого персоналу і прагнемо, щоб співробітники наших відділень були не тільки продавцями послуг, але й вміли надавати професійні та якісні консультації нашим клієнтам. Чого насправді бракує українським споживачам – це усвідомлення поняття «мій банк». У нашій країні є розуміння «мій лікар», «мій перукар», але споживачі ще не усвідомлюють, що таке «мій банк», коли клієнт – це, насамперед, партнер, до потреб якого прислухаються, котрому завжди нададуть професійну консультацію з будь-якого питання, де він відчує справжню підтримку. Наша мета – стати саме таким банком для наших клієнтів», - повідомила член правління Банку.

Світлана Черкай, член правління Піреус Банку в Україні: "У нашій країні є розуміння «мій лікар», «мій перукар», але споживачі ще не усвідомлюють, що таке «мій банк», коли клієнт – це, насамперед, партнер, до потреб якого прислухаються, котрому завжди нададуть професійну консультацію з будь-якого питання, де він відчує справжню підтримку. Наша мета – стати саме таким банком для наших клієнтів"

У новому відділенні надається повний спектр банківських послуг: кредитування та розрахунково-касове обслуговування юридичних осіб, оформлення іпотечних кредитів, депозитних договорів і платіжних карт VISA, оренда індивідуальних сейфів, переказ коштів, обмін валют і т.д. Крім того, у новому відділенні встановлено цілодобовий банкомат, за допомогою якого можна не тільки знімати готівку, але й самостійно управляти власними рахунками.

Відділення працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 без перерви, каса: з 9:15 до 17:30.

Ми чекаємо на Вас у відділенні за адресою: 01135, м.Київ, просп. Перемоги, 9. Зв’язатись із співробітниками відділення можна за новими номерами телефонів: (044) 236-02-08, (044) 236-02-88, (044) 236-02-78.

У випадку виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за телефоном Контакт-центру - 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів).

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 93 млрд. євро, кредитний портфель становить 62 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець вересня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 12.12.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua