Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-3 банків із найбільш вигідними умовами кредитних карток
26 Грудня 2013

Піреус Банк увійшов до ТОП-3 рейтингу банків України з найвигіднішими для клієнтів пропозиціями з оформлення кредитної картки за результатами дослідження банківських пропозицій, проведеного діловим тижневиком «Личный счет» (№ 20, 2013). На думку видання, найбільш привабливими умовами карток Піреус Банку є: унікальна для українського ринку процентна ставка – 1,99% на місяць (23,88% річних), пільговий період –до 51 дня і можливість відкрити кредитний ліміт до 50 тис. грн.

Також до рейтингу тижневика «Личный счет» увійшли Альфа-банк і Credit Agricole, які зайняли 1-е і 2-е місця відповідно, на 4-му місці опинився БМ Банк, 5-е місце – ПриватБанк.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, проценти за користування картками нараховуються за ставкою 1,99% на місяць на фактично використану суму кредитних коштів після завершення пільгового періоду незалежно від категорії картки – Visa Gold або Visa Classic. Тривалість пільгового періоду користування кредитними картками становить 51 день, протягом яких кредитна ставка дорівнює 0,0001% річних. По закінченню цього періоду клієнт повинен погасити всю суму фактичного боргу або внести мінімальний платіж у розмірі 10% заборгованості для відновлення пільгової ставки.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Ми робимо все можливе, щоб зробити нашу ставку максимально конкурентоспроможною і привабливою для клієнтів"

«Кредитні продукти сьогодні є «гарячими» продуктами на ринку. Банки конкурують між собою, щоб отримати настільки велику частку ринку, наскільки це можливо. Розмір процентної ставки є одним з основних факторів, який оцінює клієнт при виборі банку. Тому ми робимо все можливе, щоб зробити нашу ставку максимально конкурентоспроможною і привабливою для клієнтів», - розповів директор департаменту роздрібного бізнесу банку, Іліас Музакіс.

Необхідною умовою для оформлення картки зі зниженою процентною ставкою є офіційний дохід позичальника від 5 тис. грн. на місяць.

Крім того, Піреус Банк увійшов до ТОП-10 рейтингу банків з найбільш вигідною пропозицією з оформлення депозитів у доларах і ТОП-15 – у гривні.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 93 млрд. євро, кредитний портфель становить 62 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець вересня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 12.12.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua