Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив партнером конкурсу «Підприємницький талант України 2013»
29 Листопада 2013

Київ, Піреус Банк виступив партнером конкурсу «Підприємницький талант України 2013», в якому взяло участь близько 175 конкурсанток у восьми номінаціях. Оцінювання конкурсних робіт проводили відомі в ділових колах люди з активною життєвою позицією, глибокими знаннями та досвідом як в українському, так і в міжнародному бізнесі.

За інформацією прес-служби банку, в журі конкурсу увійшла Світлана Черкай – член правління Піреус Банку в Україні, яка оцінювала роботи в номінаціях «Екологічний бізнес» і «Сімейні традиції в бізнесі». Як заявила С.Черкай: «Кожна з учасниць конкурсу є зразком цілеспрямованості, рішучості і волі до перемоги, а кожен запропонований проект вартий уваги. Саме тут учасниці проекту стають успішними бізнес-леді, які надалі служать взірцем і джерелом натхнення для тих українок, які тільки мріють про свою справу».

У рамках фіналу конкурсу проходила конференція «Майстерня підприємництва», протягом якої у учасниць була можливість відвідати унікальний марафон майстер-класів. Мотивуючи особистим прикладом на нові досягнення, компетентні та успішні особистості поділилися цінним досвідом, провели освітні тренінги про те, як правильно організувати і вести свою справу, розповіли про інновації у розвитку бізнесу і можливостях особистісного та професійного зростання.

Основами фінансового благополуччя поділилася Тетяна Кочерева – територіальний менеджер центрального регіону АТ «Піреус Банк МКБ». У ході свого виступу Т.Кочерева розповіла про кредитну картку, вигідні механізми позики, а також способах як не потрапити у фінансову пастку при оформленні картки. Як повідомила під час майстер-класу Тетяна Кочерева: «При оформленні кредитної картки, клієнт отримує не просто кредит, а вигідний механізм позики, який працює на нього. Для того щоб підібрати оптимальний варіант кредитування серед великої різноманітності пропозицій кредитних карток, необхідно враховувати свій стиль життя і те, яким чином ви керуєте своїми фінансами. Такий підхід дозволить вибрати саме ту картку, яка буде максимально відповідати вашим потребам».

Так, сьогодні Піреус Банк пропонує приватним особам кредитні картки за унікально низькою для українського ринку процентною ставкою – 1,99% на місяць (23,88% річних) за фактично використану суму кредитних коштів після завершення пільгового періоду незалежно від категорії картки – Visa Gold або Visa Classic. Тривалість пільгового періоду користування кредитними картками становить 51 день, протягом яких кредитна ставка дорівнює 0,0001% річних. По закінченню цього періоду клієнт повинен погасити всю суму фактичного боргу або внести мінімальний платіж у розмірі 10% заборгованості для відновлення пільгової ставки.

«Враховуючи такі параметри продукту, кредитна картка дозволяє клієнтам користуватися додатковими коштами саме тоді, коли це необхідно, не витрачаючи часу на відвідування банку, оформлення документів для отримання кредиту тощо. При цьому, на відміну від інших видів кредитів, користуватися кредитним лімітом на картці можна безкоштовно протягом практично двох місяців», - додає Тетяна Кочерева територіальний менеджер центрального регіону АТ «Піреус Банк МКБ».

Крім майстерні фінансового благополуччя пройшли майстер-класи з просування компаній в соціальних мережах, розвитку сімейного бізнесу, залученню міжнародних інвесторів, майстерня по втіленню хобі в життя і багато інших. Після закінчення майстер-класів відбулася грандіозна гала-церемонія, на якій журі та організатори конкурсу нагородили переможниць та призерів конкурсу «Підприємницький талант України 2013».

Так, вже другий рік поспіль компанія «Емвей Україна» спільно з Українським союзом промисловців і підприємців проводить безпрецедентний національний конкурс «Підприємницький талант України». Специфіка проекту полягає в тому, що в ньому можуть брати участь жінки, які є творцями, власниками або співвласниками мікро, малого чи середнього бізнесу.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.10.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua