Меню

Архів новин
Піреус Банк впровадив чотири нових тарифних пакети для зарплатних проектів
26 Листопада 2013

Київ, АТ « Піреус Банк МКБ» розробив і впровадив чотири нових тарифних пакети для зарплатних проектів «Старт», «Оптимальний», «Партнерський» та «Преміум» на основі нової концепції обслуговування зарплатних клієнтів. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу, нова концепція обслуговування зарплатних клієнтів Піреус Банку полягає в диференціації тарифних пакетів залежно від потреб клієнтів – як юридичної особи-роботодавця, так і фізичних осіб - власників зарплатних карток.

Так, тарифний пакет «Преміум» передбачає максимальне число безкоштовних сервісів для співробітників підприємства, зокрема, зняття без комісії готівкових коштів у АТМ всіх банків України, смс- інформування про проведені транзакції за зарплатним рахунком, підключення та обслуговування в системі інтернет-банкінгу winbank та інше. Виняток становить обслуговування зарплатного рахунку; комісія становить 5 грн. на місяць і стягується тільки в тому випадку, якщо в попередньому місяці сума безготівкових платежів за допомогою картки була менше 800 грн. У той же час, за зарахування заробітної плати на рахунки співробітників для компанії-роботодавця пакетом «Преміум» встановлена комісія.

Разом з тим, в рамках пакету «Партнерський» підприємства повністю звільняються від сплати комісії за зарахування коштів на заробітну плату. Єдина комісія, яку платять роботодавці в рамках даного пакету, - плата за видачу картки (Visa Classic – 10 рн.) Разом з тим, співробітники таких підприємств сплачують комісію за щомісячне обслуговування (якщо сума транзакцій за попередній місяць менше 800 грн.) і за зняття готівки в АТМ банків, що не входять до мережі «Атмосфера». 

У свою чергу, тарифний пакет «Оптимальний» передбачає знижену комісію за зарахування коштів для компанії-роботодавця, і безкоштовні сервіси для співробітників компанії, зокрема обслуговування рахунку. Виняток становить зняття готівки в банкоматах банків, що не відносяться до мережі «Атмосфера», комісія за яке становить 5грн. +1,5 % від суми.

Пакет «Старт» розроблений для підприємств з невеликим штатом – 9 співробітників і менше – і передбачає як комісію за перерахування заробітної плати і видачу карток для підприємства-роботодавця. Водночас для співробітників зберігається можливість користування сервісами інтернет-банкінгу та смс-інформування безкоштовно, також як і безготівковими транзакціями в торгово-сервісній мережі з використанням зарплатних карт, однак на отримання готівки в АТМ банках, що не входять до мережі «Атмосфера», так само як і за щомісячне обслуговування введена комісія на стандартних з іншими пакетами умовах.

Світлана Черкай, член правління Піреус Банку в Україні: «Основна логіка нової цінової політики Піреус Банку полягає в наданні підприємствам на вибір оптимального тарифного зарплатного пакета виходячи з їх фінансового становища, потреб у банківських послугах, кадрової політики в частині лояльності до персоналу та інших особливостей бізнесу, наприклад, місця розташування»

Як прокоментувала член правління Піреус Банку в Україні Світлана Черкай: «Основна логіка нової цінової політики Піреус Банку полягає в наданні підприємствам на вибір оптимального тарифного зарплатного пакета виходячи з їх фінансового становища, потреб у банківських послугах, кадрової політики в частині лояльності до персоналу та інших особливостей бізнесу, наприклад, місця розташування». Зокрема, за її словами, пакет «Преміум» діє для підприємств, з чисельністю співробітників понад 10 осіб, і дає їм можливість забезпечити своїх співробітників додатковою мотивацією у вигляді дуже вигідного і зручного зарплатного проекту. «Оскільки для багатьох категорій співробітників, особливо в регіонах, тарифи, які стягуються при знятті готівки в АТМ інших банків є суттєвою сумою. Саме тому ми прийняли рішення про впровадження тарифного пакету, який би дозволив нашим зарплатним клієнтам економити час і гроші на отриманні готівки з їх зарплатних рахунків», – підкреслила вона.

З іншого боку, для підприємств які хочуть обмежити свої витрати в рамках зарплатних проектів, Банк пропонує пакети «Оптимальний» та «Партнерський» із зниженою комісією за переказ або взагалі без неї, однак з певною тарифікацією за обслуговування співробітників. 

Нові тарифні пакети діють для всіх нових проектів, а також, за бажанням існуючих клієнтів - юридичних осіб, можуть бути поширені і на їх зарплатні проекти.

Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, по телефону Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.10.2013).
Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua