Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні запустив послугу телефонного банкінгу
20 Березня 2013
Піреус Банк в Україні запустив новий канал доступу до системи інтернет-банкінгу winbank - телефонний банкінг.

«Ми запропонували своїм клієнтам ще одну точку доступу до дистанційного обслуговування - телефонний банкінг. За допомогою телефонного дзвінка в будь-який час і з будь-якої точки світу можна здійснювати будь-які операції зі своїми рахунками, відкритими у Піреус Банку, - говорить Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні. - Клієнт може отримати будь-яку інформацію, пов'язану зі станом своїх рахунків, строкових депозитів та платіжних карток, переказувати кошти як між своїми рахунками, так і на інші рахунки в межах України, а також за кордон».

Підключитися до телефонного банкінгу дуже просто: потрібна лише дебетна платіжна картка від Піреус Банку та мобільний телефон. Послугу можна активувати миттєво.

Щоб зареєструвати послугу, потрібно:
  • подзвонити 0 800 308880 (в межах України) або +38 044 4958890 (з-за кордону);
  • натиснути «3» і підключити послугу телефонного банкінгу;

Всі тарифи за користування інтернет-банкінгом winbank єдині незалежно від каналів доступу.

«Комісія за платежі по Україні, переказ між власними рахунками і на рахунки третіх осіб у межах України становить 0%», - говорить Іліас Музакіс.


Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні: «За допомогою телефонного дзвінка в будь-який час і з будь-якої точки світу можна здійснювати будь-які операції зі своїми рахунками, відкритими у Піреус Банку»

Детальну інформацію про те, як користуватися послугою телефонного банкінгу, можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України) або за посиланням.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку досягли 78 млрд євро, кредитний портфель становить 44 млрд євро, а обсяг депозитів клієнтів перевищив 35 млрд євро (станом на 30.09.2012).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Сумарні активи Піреус Банку в Україні за четвертий квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., Регулятивний капітал - 910 млн. грн.

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу - 25.12.2012).
Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua