Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні розпочав випуск платіжної картки Visa Virtual
15 лютого 2013

Піреус Банк в Україні почав онлайн-випуск віртуальної платіжної картки Visa Virtual, призначеної спеціально для здійснення безпечних покупок в мережі Інтернет.

«Віртуальна картка Visa призначена спеціально для здійснення безпечних онлайн-покупок. Щоб сплатити за свої покупки в інтернет-магазинах, користувачеві не потрібно вводити дані своєї основної пластикової картки, які можуть бути незаконно використані. Набагато безпечніше сплатити покупку віртуальною карткою Visa, тримаючи на ній рівно стільки коштів, скільки необхідно для придбання товару або послуги онлайн, - говорить Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні. - Користувач може переказувати на картку необхідну йому суму, а також перераховувати залишрок на інші рахунки, може встановити будь-який добовий ліміт на свою віртуальну картку, і підключити до неї послугу смс-інформування або закрити картку в будь-який момент часу. Тобто користувач картки може самостійно упралвяти нею. Visa Virtual - це найкраще рішення для тих, хто звик купувати онлайн і хоче зробити свої платежі максимально безпечними».

Відкрити віртуальну картку Visa можна моментально завдяки системі інтернет-банкінгу winbank. В онлайн-режимі користувачеві доступний перегляд балансу картки, її поповнення, встановлення добового ліміту для покупок, переказ коштів з віртуальної карти на інші рахунки та картки, підключення смс-інформування та анулювання картки.

Visa Virtual можна відкрити самостійно, не відвідуючи відділення банку. Необхідно лише підключитися до системи інтернет-банкінгу winbank від Піреус Банку. Випуск віртуальної картки безкоштовний, її термін дії складає до 36 місяців.

Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні: "Visa Virtual - це найкраще рішення для тих, хто звик купувати онлайн і хоче зробити свої платежі максимально безпечними"

«Останнім часом ми спостерігаємо істотне зростання онлайн-покупок - так, за минулий рік їх обсяг подвоївся, і ця тенденція буде відчутна ще кілька найближчих років. Розуміючи потреби наших клієнтів у швидкому та зручному онлайн-шоппінгу, ми запропонували їм картку Visa Virtual, яка зробить інтернет-покупки максимально безпечними», - зазначив Іліас Музакіс.

Віртуальна картка може бути відкрита в у гривні, доларах США або євро.

Будь ласка, ознайомтеся з подробицями відкриття віртуальної платіжної карти Visa Virtual.

Детальну інформацію про платіжну картку Visa Virtual можна отримати, звернувшись до Контакт-центру Піреус Банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України).

Довідка. Група Піреус Банку є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку досягли 78 млрд євро, кредитне портфоліо складає 44 млрд евро, а об’єм депозитів клієнтів перевищує 35 млрд євро (станом на 30.09.2012).

Піреус Банк представлений в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Загальні активи Піреус Банку за четвертий квартал 2012 року склали 3,1 млрд. грн., регулятивний капітал – 910 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 25.12.2012).
Банк також має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» із прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21.06.2012).

Банк входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua