Меню

Архів новин
Піреус Банк посів 2-е місце у щорічному дослідженні «Корпоративний сайт очима інвестора 2012» компанії Investor Relations Agency
08 Листопада 2012

В рамках проекту «Найелектронніший банк» (результати були опубліковані в «Інвестгазеті» № 40, 2012) компанія Investor Relations Agency провела щорічне дослідження корпоративних сайтів 30 банків України з точки зору доступності та повноти інформації, необхідної для потенційних та діючих інвесторів (власників акцій та / або облігацій).

Під час дослідження аналітики компанії оцінювали сайти банків за допомогою більше 40 критеріїв з урахуванням поточних комунікаційних трендів - від повноти опублікованих фінансових результатів до інтеграції сайту з соцмережами. Проведене дослідження показало, що практично всі банки в 2011-2012 рр. здійснили трансформацію своїх корпоративних сайтів, спрямовану на створення більш ефективних комунікацій зі своїми цільовими аудиторіями.

Компанія Investor Relations Agency високо оцінила позицію Піреус Банку у використанні корпоративного сайту як засобу комунікації не тільки з існуючою клієнтською базою, але й інвестиційним співтовариством. Крім того, під час дослідження аналітики компанії відзначили високий рівень інтерактивності та мультимедійності корпоративного сайту, а також наявність розроблених інтерактивних презентацій та продуктових калькуляторів для клієнтів.

В'ячеслав Коваль, в.о. голови правління Піреус Банку в Україні: "Ми прагнемо максимально повно розкривати всю необхідну для наших клієнтів і партнерів інформацію про банк на корпоративному сайті" 

«Результати дослідження підтверджують впевненість Піреус Банку в необхідності своєчасного і оперативного інформування клієнтів, що дуже важливо для формування позитивної репутації на ринку. Ми прагнемо максимально повно розкривати всю необхідну для наших клієнтів і партнерів інформацію про банк на корпоративному сайті, який є одним із пріоритетних комунікаційних каналів », - зазначив в.о. голови правління Піреус Банку в Україні В'ячеслав Коваль.

Докладніше з результатами дослідження можна ознайомитись на сайті Investor Relations Agency.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 77,2 млрд. євро, кредитним портфоліо 46 млрд. євро, депозитним портфоліо 37 млрд євро (після поглинання «здорової» частини активів Сільськогосподарського Банку Греції ATEbank і 99,08% активів грецького Geniki Bank станом на 19.10.2012). Заснований у 1916 г., Піреус Банк здійснює діяльність у 10 країнах світу. В Україні Піреус Банк представлений з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво №25).

Чисті активи Піреус Банку в Україні за третій квартал 2012 року складають 3,1 млрд. грн., уставний капітал – 1,628 млрд. грн., регулятивний капітал - 894,7 млн. грн.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 23.10.2012), який характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.

Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до переліку банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська
Тел.: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua