Меню

Архів новин
Піреус Банк в Україні повідомляє результати Загальних зборів акціонерів
26 Квітня 2012

На Загальних зборах акціонерів АО "Піреус Банк МКБ", що відбулись 11 квітня 2012 року, були прийняті наступні рішення:

1. Затверджено звіт Наглядової ради за 2011 рік.
2. Затверджено звіт Правління за 2011 рік.
3. Затверджено звіт Ревізійної комісії за 2011 рік.
4. Затверджено звіт зовнішнього аудитора ТОВ «Аудиторська компанія «СПАС» за 2011 рік.
5. Затверджено річну фінансову звітність АТ «Піреус Банк МКБ» за 2011 рік.
6. Затверджено фінансовий результат Банку за 2011 рік та визначено порядок розподілу прибутку та покриття збитків.
7.З 16.07.2012 визначено юридичну адресу Банку за адресою: 04070, Україна, м. Київ, вул. Іллінська, 8.
8. Затверджено Статут Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» в новій редакції.
9. Затверджено Положення про Наглядову раду Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» в новій редакції, що буде введене в дію з моменту державної реєстрації Статуту Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» у новій редакції.
10. Затверджено Положення про Правління Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» в новій редакції, що буде введене в дію з моменту державної реєстрації Статуту Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» у новій редакції.
11. Затверджено Положення про Ревізійну комісію Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» у новій редакції, що буде введене в дію з моменту державної реєстрації Статуту Публічного акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» в новій редакції.
12. Переобрано строком на п’ять років Наглядову раду Банку та затверджено умови контрактів, що укладатимуться з Членами та Головою Наглядової ради у наступному складі:
1. Голова Наглядової ради – п. Янніс Киріакопулос;
2. Член Наглядової ради – п. Манос Александрос;
3. Член Наглядової ради – п. Іліас Міліс;
4. Член Наглядової ради – п. Еміл Ангелов;
5. Член Наглядової ради – п. Спірідон Папаспіру.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 49,4 млрд євро (станом на 31.12.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.03.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська 
тел./факс: +38(067)688-62-14
e-mail: kkalynovska{at}piraeusbank.ua