Меню

Архів новин
Відтепер власники зарплатних карток від Піреус Банку можуть скористатись овердрафтом по своїй картці
23 Вересня 2011

Співробітники компаній, що мають зарплатну картку від Піреус Банку в Україні, можуть скористатися овердрафтом по власній платіжній картці VISA у розмірі до 100% від своєї заробітної платні за місяць (мінімальний ліміт овердрафту становить 1000 грн., максимальний – 20 000 грн.)

Додаткова комісія за відкриття та використання овердрафту не передбачена. Ставка за овердрафтом становить 30% річних. Овердрафт по зарплатній картці можна оформити терміном на 1 рік з можливістю подальшого укладання договору на новий строк та перегляду ліміту овердрафту. Погашення заборгованості за овердрафтом відбувається автоматично при зарахуванні коштів на зарплатний рахунок клієнта, незалежно від походження коштів.

Щоб скористатися овердрафтом, клієнт має пропрацювати у компанії щонайменше 4 місяці та мати позитивну кредитну історію. «Для оформлення овердрафту клієнту, що має зарплатну картку Піреус Банку, достатньо завітати у відділення банку з паспортом, ідентифікаційним кодом та довідкою про заробітну плату за останні 6 місяців, – розповів керівник управління платіжних карт Піреус Банку в Україні Олексій Панов. – Скористатись кредитними коштами на картці можна як у торгівельних мережах при безготівкових розрахунках, так і при знятті готівкових коштів у банкоматах. Крім того, клієнт може оформити послугу SMS-інформування та отримувати інформацію про всі операції, що виконуються з використанням платіжної картки та інформацію про заборгованість за овердрафтом станом на 1-ше число місяця, наступного за місяцем використання».

Олексій Панов, керівник управління платіжних карт Піреус Банку в Україні: "Скористатись кредитними коштами на картці можна як у торгівельних мережах при безготівкових розрахунках, так і при знятті готівкових коштів у банкоматах та здійсненні платежів через інтернет-сервіс "Піреус Онлайн Банкінг" 

Інформація про розмір встановленого овердрафту та про загальну доступну для використання суму друкується на чеку банкомату. Також клієнт може використовувати овердрафт для безготівкових операцій та отримання звітів про операції за допомогою безкоштовного інтернет-сервісу "Піреус Онлайн Банкінг".

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.
В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.
Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 06.09.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно
Тел./Факс: +38(044)495-8888
e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua