Меню

Архів новин
Інформація про релокацію Головного офісу та Центрального відділення банку
07 Вересня 2020

Шановні клієнти та партнери,
У продовження нашого із Вами спілкування про низку подій у нашому банку, ми хотіли б повідомити Вам, що банк створив сучасну зону обслуговування у нещодавно відреставрованій будівлі, що у Києві по вул. Білоруська, 11, аби перенести туди новий Головний офіс та Центральне відділення з нинішніх приміщень, розміщених на вул. Іллінська, 8. У новій сучасній зоні, ми зможемо ефективніше обслуговувати і забезпечувати більшу зручність нашим поточним клієнтам - юридичним та приватним особам, а також відповідати високим очікуванням зростаючої кількості нових клієнтів, які довіряють нашому банку. Водночас клієнти, які хочуть обслуговуватися дистанційно, можуть користуватися нашою онлайн-платформою Winbank, оновлену версію якої буде представлено цієї осені.
Тож, якщо Ви є клієнтом нашого відділення по вул. Іллінська, 8, зверніть, будь ласка, увагу, що це відділення переїжджає на вул. Білоруська, 11. Останній день його роботи за поточного адресою - 8 жовтня 2020р.
Нове Центральне відділення розпочне обслуговувати клієнтів 9 жовтня 2020р.
Звертаємо вашу увагу, що усі рахунки юридичних осіб залишаються незмінними та будуть переведені автоматично до Центрального відділення. У разі, якщо нове місцезнаходження відділення Вам не підходить, підготуйте, будь ласка, заяву про зміну місця Вашого обслуговування до іншого відділення банку, а саме:

  • відділення №1, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 132
  • відділення №2, м. Київ, проспект Миру, 13
  • відділення №24, м. Київ, проспект Перемоги, 9
  • відділення № 36, м. Київ, Оболонський проспект, 26
  • відділення №40, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 23

Наші клієнти-фізичні особи матимуть доступ до своїх рахунків у будь-якому відділенні банку, а також через систему Winbank. Безумовно, Ви самі обираєте зручну для Вас зону контакту з банком. Кожне відділення і наш інтернет-банкінг Winbank - це сервісні пункти, які Ви можете обрати для співпраці з нашим банком.
Починаючи з жовтня 2007 року, коли Банк вийшов на український ринок, ми прагнемо надавати нашим клієнтам послуги високого рівня з максимальним ступенем надійності для зберігання Ваших коштів, про що свідчить більш, як 100-річна успішна історія бізнесу нашої установи. Ми завжди будемо поруч із Вами та продовжуватимемо інформувати про будь-які події у банку, що, на нашу думку, варті Вашої уваги.  
Ми високо цінуємо Вашу постійну підтримку та довіру, та обіцяємо Вам, що й надалі робитимемо все можливе задля надання якнайкращих послуг із високим рівнем сервісу.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання,  будь ласка, зверніться до Контактного Центру Банку за телефоном  0800  30 888 0 або попросіть переключити безпосередньо на мене.
Чекаємо Вас за новою адресою нашого Центрального відділення та сподіваємося на спілкування з Вами  найближчим часом.

Щиро Ваш,
Іліас Музакіс,
Член Правління Піреус Банку