Меню

Архів новин
Наглядова рада Піреус Банку в Україні призначила Христоса Бугіукліса членом правління.
24 Липня 2020
Наглядова рада Піреус Банку в Україні призначив Христоса Бугіукліса членом правління. Пан Бугіукліс буде відповідальним за корпоративні банківські продажі, починаючи з 23 липня 2020 року.
Після затвердження Наглядовою радою, його обов'язки в якості члена правління включають: розвиток корпоративного, малого і середнього банківського бізнесу, а також розробку фінансових продуктів, орієнтованих на кредитування і торгове фінансування.
"До призначення членом правління Христос Бугіукліс входив до складу Наглядової ради Піреус Банку більше двох років. Впродовж цього періоду, його залученість у керування банком найбільшою мірою стосувалося корпоративних банківських продажів, і це дало йому можливість ближче познайомитися з місцевою практикою та особливостями банківського ринку країни. З його призначенням на посаду члена правління, відповідального за корпоративні банківські продажі, до нас приєднався досвідчений професіонал високого рівня з різноманітним досвідом у цій сфері. Ми впевнені, що Піреус Банк вийде на новий рівень співпраці і успішних відносин з корпоративними клієнтами, клієнтами малого та середнього бізнесу, які є стратегічно пріоритетними для Піреус Банку», - прокоментував Янніс Кіріакопулос,  Country Manager, Голова Наглядової Ради Піреус Банку в Україні.

ДОВІДКА: До того, як обійняти цю посаду, пан Бугіукліс був членом Наглядової ради Піреус Банку Україна більше двох років.
Також, Христос Бугіукліс практично чотири роки був головним виконавчим директором «Персеус Спешіелті Фуд Продактс С.А.» (Perseus SA), що займається виробництвом кормів для риб.
З 2013 по 2016 рік він обіймав посаду генерального директора і члена виконавчого комітету правління, координуючи діяльність керуючої консалтингової компанії
«Ювроконсалтентс С.А» (Euroconsultants S.A.), що спеціалізується на операційній реструктуризації компаній.
З 2010 по 2013 рік працював в ZANAE S.A: Food Production Company. Христос Бугіукліс був директором фінансового департаменту та стратегічного планування.
З 1993 по 2009 рік Христос посідав різні посади в «Ейч-Ес-Бі-Сі» (HSBC Bank, Афіна-Солоники), в т.ч. очолював його у Північній Греції, відповідаючи за розвиток бізнесу і управління банківськими операціями членів групи HSBC працюючих у Північній Греції.
З 1989 по 1993 рік Христос Бугіукліс працював в Артур Андерсен (Arthur Andersen), Афіни, Греція.
Г-н Христос Бугіукліс отримав ступінь магістра ділового адміністрування в бізнес-школі Стретклайда (Strathclyde Business School), Глазго, і бакалавра наук, ступінь з економіки у Річмондському університеті (Richmond University), Лондон.