Меню

Архів новин
Піреус Банк спроcтив процедуру подовження строку оренди банківських сейфів на період карантину
29 Квітня 2020

Задля убезпечення клієнтів та співробітників банку, Піреус Банк пропонує подовжити дію договорів оренди індивідуальних сейфів віддалено, без відвідування відділення.

Для цього необхідно зателефонувати до відділення банку або контакт центру та мати на рахунку необхідну суму коштів. Зауважимо, що у разі відсутності коштів на рахунку, штрафні санкції протягом усього періоду карантину не застосовуватимуться. Плата за кожен наступний день оренди буде нараховуватись у розмірі звичайної плати за оренду індивідуального сейфу, згідно з чинними тарифами (31-90 днів). Сплата за оренду спишеться, як тільки на рахунку з’явиться необхідна сума коштів.

Тож, клієнтам немає потреби відвідувати відділення – банк зберігатиме усі цінності до зняття обмежувальних заходів, пов’язаних із коронавірусною інфекцією COVID-19.

У разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до Контакт-центр: 0-800-30-888-0 (дзвiнки в межах України безкоштовнi), +38 (044) 495-88-90 для дзвінків із-за кордону, або за допомогою Skype: Piraeusbank.connect.