Меню

Архів новин
Група Піреус Банку підтримала «Програму 2030» Організації Об'єднаних Націй
20 Червня 2018

Піреус Банк став єдиним грецьким банком із двадцяти шести провідних банків із п'яти континентів, які ухвалили рішення переглянути свої цілі та бізнес-моделі для досягнення їхнього узгодження із цілями сталого розвитку ООН і Паризькою угодою про клімат.

«Стійкі цілі ООН, відомі як «Програма 2030», включають 17 завдань, зокрема, відсутність голоду і злиднів, якісна освіта, гендерна рівність, доступна та чиста енергія, світ, справедливість і сильні інститути, призначення яких полягає в об'єднанні континентів для пошуку нових, потужних рішень для забезпечення кращого способу життя. Це велика гордість і честь для нас брати участь і сприяти цим зусиллям, аби поліпшити наш світ», - відзначив Янніс Кіріакопулос, Country Manager Піреус Банку в Україні.

За підсумками 1-го кварталу 2010 р. сукупні активи Групи Піреус Банку склали 63,6 млрд. євро, депозити - 43,2 млрд. євро, кредитний портфель - 57,7 млрд. євро (до коригування). Власний капітал Групи Піреус Банку склав 7,84 млрд. євро станом на 31 березня 2018р.