Меню

Архів новин
Відкрито набір до Літньої школи маркетингу у Греції
15 Березня 2017

Піреус Банк Груп спільно з Центром стійкого підприємництва (Exelixi S.A.) та Афінським Університетом економіки і бізнесу Греції проводять набір студентів до Літньої школи на курс «Маркетинг культурного спадку для стабільного туризму».

Протягом 14-ти днів викладачі курсу знайомитимуть слухачів з основними поняттями маркетингу у сфері культурної спадщини, приділяючи особливу увагу середовищу, в якому організація веде свою діяльність. Програма допоможе студентам якнайкраще зрозуміти взаємозв’язок маркетингу із загальною бізнес-стратегією компанії, фактори, які пов’язані з внутрішнім та зовнішнім середовищем організації, що веде діяльність в галузі культурної спадщини. Крім того, студенти матимуть змогу розробити комплексний маркетинг-план та зрозуміти як маркетинг культурної спадщини сприяє стійкому розвитку у сфері туризму.

Курс проходитиме у липні 2017 року і в ньому можуть взяти учать студенти віком 20-24 роки вищих навчальних закладів, включаючи магістратури за спеціальностями – історія мистецтва, маркетинг у туризмі, менеджмент культурної спадщини, археологія та антропологія.
Після успішного завершення курсу, учасники отримують офіційний Сертифікат, наданий Афінським Університетом економіки і бізнесу Греції та Центром стійкого підприємництва (Exelixi S.A.).
Заяви приймаються до 31 травня 2017 року.
З більш детальною інформацією можете ознайомитися тут.