Меню

Архів новин
Піреус Банк відкрив нове відділення європейського рівня на Оболоні в Києві
11 Жовтня 2016

Піреус Банк, що є частиною міжнародної фінансової групи, розширює географію присутності та відкриває нове відділення європейського формату за адресою : м. Київ, Оболонський проспект, 26. Нове відділення надає весь спектр банківських послуг, зокрема: РКО, кредити фізичним та юридичним особам, депозити, банківські сейфи тощо.

 

З нагоди відкриття всім потенційним клієнтам нового відділення, фізичним та юридичним особам, Банк пропонує акційні умови обслуговування та спеціальні пропозиції за банківськими продуктами та послугами.

Згідно з даними умовами, нові приватні клієнти мають можливість оформити кредитну картку без плати за перший рік обслуговування, а також будь-який пакет послуг «Фінансовий гід» («Родос», «Крит», «Санторіні») із 50%-ою знижкою у період із жовтня по грудень 2016 року.

Юридичним особам пропонується безплатне відкриття поточного рахунку до кінця 2016 р. та безкоштовне обслуговування таких рахунків до 26.06.2017 р. Також клієнти мають можливість отримати кредит із 50%-ою знижкою на комісію за його оформлення до кінця грудня 2016. р.

Будучи частиною міжнародної фінансової групи, Піреус Банк є стабільним та надійним партнером, що дотримується європейських стандартів обслуговування клієнтів. Крім того, банк має один із найвищих рівнів адекватності капіталу серед українських банків, високий показник ліквідності та наднизьку чутливість до ринкових ризиків. Починаючи з 2008 року банк зберігає кредитний рейтинг по національній шкалі – uaA (стабільний), а з 2009 року має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5»).

**Знижка розповсюджується на нових клієнтів при оформленні до 31.12.16 р. наступних кредитних продуктів: «Відновлювана кредитна лінія під фінансування обігового капіталу», «На придбання с/х техніки та обладнання», «На фінансування обігового капіталу підприємств АПК», «Фінансування потреб представників МСБ під заставу строкового депозиту», «Овердрафт «Вигідні відсотки».