Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив фінансовим партнером виставки-демонстрації «Битва титанів»
23 Вересня 2016

Піреус Банк виступив фінансовим партнером виставки-демонстрації техніки в полі «Битва титанів» що проходила 22-23 вересня у с. Степове, Тетіївського р-ну, Київської області. У виставці взяли участь 1500 учасників, серед яких були власники та керівники провідних господарств, агрономи, механізатори, водії техніки.

Особливість заходу полягає у тому, що протягом виставкових днів продемонстровано в роботі понад 100 одиниць техніки. У Битві титанів було представлено учасників з різних областей України, зокрема: Київської, Черкаської, Вінницької, Дніпропетровської, Харківської, Кіровоградської, Чернігівської, Полтавської, Тернопільської, Житомирської, Хмельницької.

У рамках заходу Піреус Банк влаштував консультаційний стенд для учасників та відвідувачів, які мали можливість ознайомитися з продуктами цільового призначення: кредит на придбання агротехніки та устаткування; кредит на поповнення обігових коштів для клієнтів, які ведуть діяльність в українському агросекторі.

Партнерство Піреус Банку у даному заході – це ще один крок у рамках підтримки агрокредитування в Україні з боку фінансового сектору.