Меню

Архів новин
Переможцем акції «Оксамитовий сезон» від Піреус Банку стала О. Ахвердієва
26 Серпня 2016

Переможницею акції «Оксамитовий сезон» від Піреус Банку стала клієнтка київського відділення на Ілліньскій, 8 - Оксана Ахвердієва, яка у березні п.р. відкрила пакет послуг «Фінансовий гід», а цього тижня за результатами комп’ютерного жеребкування виграла 7-денний тур на двох з відпочинком у 5-ти зірковому СПА–готелі на о-ві Крит та перельотом за рахунок Піреус Банку.

Як повідомила О.Ахвердієва під час вручення подарунку: «Спочатку я не повірила, що виграла, але коли зрозуміла, що це правда, дуже зраділа. Я і надалі буду користуватися послугами Піреус Банку та радитиму своїм знайомим обслуговуватимусь лише тут».

Також п'ять клієнтів банку за умовами акції отримали цінні подарунки.

Нагадаємо, що за умовами акції кожен, хто в період з 14 березня по 15 серпня п.р. оформив будь-який пакет послуг «Фінансовий гід» — «Родос», «Крит» або «Санторіні» брав участь у розіграші головного призу — туру на Крит та низки приємних туристичних аксесуарів.

«Фінансовий гід» – це продукт з комплексного банківського обслуговування приватних клієнтів, що передбачає пакети послуг на вибір клієнтів – «Олімп», «Крит», «Родос» та «Санторіні». Кожен пакет включає поточний рахунок для щоденного користування та платіжну картку (із безкоштовним зняттям готівки у банкоматах усіх банків на території України*), а також ощадний рахунок, на якому клієнт зможе розміщати тимчасово вільні кошти за високою процентною ставкою. Пакети відрізняються класами карток VisaClassic або VisaGold, ставками та тарифами, а також набором додаткових послуг.

Щорічна вартість пакетів у межах «Фінансового гіда» коливаєтеся від 75 грн. до 1000 грн.
Існуючи клієнти Піреус Банку мають право на 50%-ну знижку від вартості будь-якого пакету протягом першого року користування.

Слідкуйте за подальшими новинами, беріть участь в акціях та вигравайте!