Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь у міжнародному Дні поля, організованого партнером компанією Конкорд.
10 Серпня 2016

Піреус Банк взяв участь у Дні поля, що був організований компанією Конкорд та присвяченому збиранню зернових культур з використанням сучасної техніки провідних світових виробників, що проходив 4 серпня.

Відвідувачам було продемонстровано лінійку потужних комбайнів та тракторів, різноманітну ґрунтообробну техніку та сіялки, обладнання для догляду за рослинами та інноваційні добрива світових лідерів з виробництва сільскогосподарської техніки.

У рамках заходу Піреус Банк організував консультаційний стенд для учасників та відвідувачів, які мали можливість ознайомитися з продуктами цільового призначення: кредит на придбання агротехніки та устаткування; кредит на поповнення обігових коштів для агро клієнтів та ін.

«Піреус Банк є постійним учасником подібних заходів, адже це гарна можливість звернутися до сільгоспвиробників з інформацією про повну готовність банку надати фінансову підтримку аграріям задля вигідного розвитку бізнесу з надійним партнером. Крім того, участь у таких заходах дозволяє не лише інформувати потенційних клієнтів про наявні можливості співпраці з банком, але й побудувати двосторонній діалог, задля подальшого удосконалення банківських програм», - зауважила Світлана Ніскоклон, керівник управління по роботі з МСБ Піреус Банку.