Меню

Архів новин
Урочисте відкриття виставки «Наш Афон» під патронажем Піреус Банку відбулося 15 квітня в галереї «Арт Хол Д12»
19 Квітня 2016

Урочисте відкриття унікальної виставки «Наш Афон» грецького фотомайстра Костаса Асіміса під патронажем Піреус Банку відбулося 15 квітня п.р. в Києві. У церемонії відкриття взяли участь клієнти та партнери Піреус Банку.

«У нашому розумінні соціальна відповідальність – це філософія бізнесу, яка проявляється на трьох рівнях: під час щоденної операційної діяльності банку, коли продукти і послуги відповідають встановленим стандартам якості; на корпоративному рівні – де ми гарантуємо виконання своїх зобов'язань перед клієнтами, партнерами, співробітниками; і по-третє – на рівні потреб суспільства, де наша діяльність спрямована на відповідність інтересам різноманітних соціальних груп: участь в благодійних забігах, підвищення фінансової грамотності, допомога малозабезпеченим. Тепер, завдяки творчості пана Асіміса цей перелік поповнився і культурно-просвітницьким проектом, історичну та духовну цінність якого ми хочемо розділити з відвідувачами виставки», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку в своєму зверненні під час відкриття експозиції.

З привітанням до учасників заходу і вдячністю до Піреус Банку за організацію виставки звернулися Радник Надзвичайного і Повноважного Посла Грецької Республіки в Україні А. Попадопулос, директор Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні С.В. Шумило, вікарій Київської Митрополії єпископ Боярський Феодосій.

Також під час заходу глава представництва міжнародної платіжної системи Віза Д. Крепак привітав Піреус Банк з 100-річчям від дня заснування та нагородив дипломом за найвищий рівень використання платіжних карт його клієнтами серед українських банків.

Як повідомлялося раніше, Піреус Банк виступить організатором унікальної фотовиставки «Наш Афон», яка є результатом багаторічної творчої діяльності грецького фотохудожника Костаса Асіміса – одного з небагатьох в усьому світі, кому дозволено фотографувати гору Афон.