Меню

Архів новин
Наглядова Рада банку затвердила Ніколаса Зензефіліса заступником голови правління АТ «Піреус Банк МКБ»
10 Грудня 2015

Наглядова Рада банку затвердила Ніколаса Зензефіліса на посаді заступника голови правління АТ «Піреус Банк МКБ» з 7 грудня 2015 року, повідомляє прес-служба банку. Рішення про призначення було ухвалено Наглядовою Радою банку 9 листопада п.р.

Як зазначив голова правління АТ «Піреус Банк МКБ» Сергій Наумов, «Ніколас Зензефіліс – банкір з великим досвідом у банківській сфері, зокрема майже 15-річним досвідом роботи в Групі Піреус Банку. Призначення заступником голови правління – це результат його успішної роботи в Піреус Банку протягом останніх років».

Основними сферами відповідальності Н. Зензефіліса на новій посаді є: контроль виконання стратегічних планів і рішень, що було затверджено Наглядовою Радою, впровадження організаційних змін, моніторинг виконання ключових фінансових показників Банку в Україні та стратегії управління активами та пасивами Банку.

Починаючи з 2000 року Н.Зензефіліс працював у Групі Піреус Банку спочатку у Великобританії, а потім в Греції та України і займав різні посади в Казначействі та департаменті Міжнародного Банкінгу Групи. У 2007 році він почав працювати в Піреус Банку в Україні на посаді директора казначейства, а в 2011р. було призначено на посаду члена Правління.

Ніколас Зензефіліс закінчив Міський університет Лондона зі ступенем магістра в судноплавстві, торгівлі і фінансів та університеті Пірей зі ступенем бакалавра в галузі економіки судноплавства. Він також є володарем кваліфікації аналітик фінансових ринків (CFA) і під час навчання отримав ряд стипендій як у Греції і Великобританії.