Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-20 найнадійніших банків України за версією ділового видання «Новое время страны»
19 Жовтня 2015

Впливове ділове видання «Новое время страны» спільно з інвестиційною компанією Dragon Capital склало рейтинг 20 найнадійних банків України. Як повідомляє прес-служба Піреус Банк в Україні, фінансова установа зайняла 11-е місце серед найнадійних банків країни. Окрім Піреус Банку в першу десятку увійшли як державні банки – Ощадбанк, Укрексімбанк, Укргазбанк, так і банки з європейським капіталом – Райффайзен Банк Аваль, Укрсиббанк, Креді Агріколь, Кредобанк.

«Ми вважаємо, що це заслужена оцінка роботи нашого банку в Україні. Ми не одноразово відзначали, що фінансові показники Піреус Банку свідчать про здатність банку своєчасно і в повному обсязі виконувати всі свої зобов'язання перед вкладниками і всіма нашими клієнтами-юридичними особами. Ми вважаємо, що високе місце Піреус Банку в рейтингу надійності банків журналу «Новое время страны» – це чергове підтвердження правильної стратегії банку, де у фокусі висока ліквідність та капіталізація банку, висока якість обслуговування, приріст клієнтської бази та ефективна операційна діяльність», – підкреслив Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку.

Позиція банків у рейтингу було визначено інвестиційною компанією Dragon Capital із врахування суми балів, що банк отримав на підставі таких показників як: достатність капіталу, ліквідність, стійкість фондування, підтримка акціонерів, довіра вкладників, а також прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту, репутація.

«З нашої точки зору, потрапляння у даний рейтинг – хороший показник. Це установи, яким ми довіряємо найбільше», – говорить старший аналітик Dragon Capital Анастасія Туюкова.

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла, що банк отримав найвищий рейтинг надійності банківських вкладів від агентства «Кредит-Рейтинг».