Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків із найпривабливішими умовами оформлення кредитних карток
07 Серпня 2015

Піреус Банк увійшов до ТОП-10 рейтингу банків України із найвигіднішими для клієнтів пропозиціями з оформлення кредитних карток за результатами дослідження банківських пропозицій, що було проведено на початку серпня 2015 року діловим тижневиком «Личный счет» (№ 7, 2015). На думку видання, найпривабливішими характеристиками кредитних карток у Піреус Банку є: оптимальна процентна ставка, пільговий період – до 51 дня, і можливість відкрити кредитний ліміт до 75 тис. грн.

Окрім Піреус Банку в рейтинг також увійшли Альфа-банк, ПУМБ, ОТП-банк, Приват банк, Credit Agricole та інші банки, які так само надають можливість оформити кредитну картку за вигідними умовами.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, максимальна сума кредитного ліміту, що може бути наданий на кредитну картку, становить 50 тис. грн. для карт Visa Classic і до 75 тис. грн. для Visa Gold, а пільговий період, під час якого можна користуватися використаним лімітом безкоштовно, складає 51 день, за умови безготівкового розрахунку у торгово-сервісних мережах. Період розгляду заявки на кредитну картку – 2 робочі дні, а видачі – 7 робочих днів.

«Кредитні картки сьогодні є «гарячими» продуктами на ринку та здобувають все більше місце в нашому житті, в наших гаманцях, і, що не менш важливо, в щоденних витратах – як вдома, так і за кордоном. Розмір процентної ставки є одним з основних факторів, що оцінює клієнт при виборі банку. Тому ми робимо все можливе, щоб зробити нашу ставку максимально конкурентоспроможною і привабливою для клієнтів, а за умови правильного фінансового планування можна уникнути сплати процентів за користування кредитними коштами. У разі використання картки тільки для безготівкових операцій, на які поширюється пільговий період, а також своєчасної сплати заборгованісті, можна довгі роки користуватися кредитними коштами на картці без нарахування процентів», – підкреслив Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.

Детальну інформацію про умови оформлення кредитної картки можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0800 30888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.  

Раніше прес-служба Піреус-Банку повідомляла, що рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Піреус Банку з прогнозом «стабільний».