Меню

Архів новин
Піреус Банк підвищів процентні ставки за депозитами у євро з 27 липня 2015 року
27 Липня 2015

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, починаючи з 27 липня 2015 року банк підвищив ставки за депозитами для фізичних осіб у євро для вкладів «Стандартний», «Стандартний онлайн», «Стандартний з поповненням» «Пенсійний» строком на 1-12 місяців, а також за вкладом «Бери вище» строком на 3-6 місяців.

Відтак, починаючи з 27 липня п.р. за депозитом «Стандартний з поповненням» максимальна процентна ставка складає 6,25% річних, «Стандартний» – 7,25%. Ставка за депозитом «Бери вище» зростає протягом строку дії депозиту і може складати від 4,75% до 6,25% річних залежно від строку розміщення вкладу. За умови оформлення депозиту «Пенсійний» або «Стандартний онлайн» в євро ставки для відповідних сум та термінів буде підвищено ще на 0,25% річних.

Разом з тим, банк призупинив відкриття нових угод за депозитом «Відсотки наперед», за усіма існуючими вкладами відсотки залишаються незмінними.

«Враховуючі тенденції у фінансовій сфері країни, ми оновлюємо перелік існуючих вкладів. Ми постійно вивчаємо основні інтереси наших клієнтів, саме тому вирішили запропонувати оновлені ставки за депозитами у євро для клієнтів-фізичних осіб. Залежно від періоду та суми депозиту ставки можуть досягати 7,25% річних, що на сьогодні є однією з найвигідніших пропозицій серед українських банків», – підкреслила Катерина Вінницька, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку.

З повним переліком відсоткових ставок за депозитами для фізичних осіб можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла, що рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Піреус Банку із прогнозом «стабільний».