Меню

Архів новин
Пенсійний фонд продовжив співробітництво з Піреус Банком до кінця 2015 року
02 Липня 2015

Пенсійний фонд України продовжив своє співробітництво з Піреус Банком до 1 січня 2016 року, про це повідомила прес-служба банку із посиланням на рішення конкурсної комісії, що обуло прийнято 26 червня п.р.

Конкурсна комісія з відбору банків прийняла таке рішення на підставі висновку Національного банку України щодо фінансового стану та виконання економічних нормативів Піреус Банком протягом останніх шести місяців та продовжила строк дії договору про виплату пенсій та соціальної допомоги до 1 січня 2016 року.

Окрім фінансового стану установи, конкурсна комісія також проаналізувала діяльність банку із виплати пенсій та грошової допомоги, а також дотримання чинного законодавства.

Клієнти – отримувачі пенсій та соціальних виплат у Піреус Банку мають можливість отримати 10% річних на залишок коштів на рахунках, мають можливість розраховуватися карткою по всьому світу, безкоштовно отримувати кошти в банкоматах банку та мережі АТМосфера та отримувати сервіс високого рівня у відділеннях банку по всій Україні.

До переліку банків, в яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги, окрім Піреус Банку увійшли: ПАТ «Ідея Банк», ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «Прокредит банк», ПАТ «Діамантбанк» та ін.

Нагадаємо, раніше пресс-служба банку повідомляла, що рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило найвищий рівень надійності депозитів Піреус Банку.