Меню

Архів новин
«Сьогодні наша ціль – не тільки здобувати прибуток, а й робити соціальний внесок у розвиток країни», – Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку
09 Червня 2015

«Як частина великої міжнародної фінансової Групи Піреус Банк, ми розуміємо, що маємо не тільки здобувати прибуток, а й робити соціальний внесок у країну, у якій ми розвиваємо свій бізнес» – зазначив Сергій Наумов, голова правління Піреус Банку, під час свого виступу на підсумковій прес-конференції «Пробігу під каштанами», де банк було відзначено «Подякою Партнера» за активну участь та вагомий особистий внесок в організацію та проведення проекту. Прес-конференція відбулася у Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії МЗ України у м.Київ 8 червня 2015 року.

Під час заходу організатори акції передали головному лікарю Центру Володимиру Жовніру символічний чек на рекордну за всю історію проекту суму 650 000 гривень, що було зібрано завдяки більш ніж 8 250 учасникам та спонсорам Пробігу. Цього року Центр планує придбати нову плату для ангіографічної установки аби поновити можливість проходити обстеження і бути прооперованими на цьому апараті.

«Ангіографічна установка дозволяє здійснювати операції без розрізів на шкірі, – пояснює Володимир Жовнір, головний лікар Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. – Цей апарат спрощує багато фізіологічних процедур, дає можливість встановлювати точні діагнози і приймати правильні рішення, мінімізуючи ризики, пов’язані з проведенням відкритих операцій на серці.

«Я бажаю Центру дитячої кардіології та кардіохірургії аби Пробіг був не єдиним джерелом благодійної допомоги та закликаю інші фінансові установи бути більш активними та на прикладі Піреус Банку становитися фінансовими партнерами цього заходу», – відмітив голова правління Піреус Банку Сергій Наумов під час привітального слова на прес-конференції у Центрі дитячої кардіології.

Окрім надання фінансової підтримки, Піреус Банк сформував власну команду із співробітників банку, які подолали п'ятикілометрову дистанцію разом з іншими учасниками 23-го благодійного марафону.

Нагадаємо, раніше пресс-служба Піреус Банку повідомляла, що Піреус Банк виступив фінансовим партнером 23-го «Пробігу під каштанами».