Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив генеральним партнером TEDxKPI у проведенні конференції у м.Києві
27 Травня 2015

Піреус Банк виступив генеральним партнером конференції TEDxKPІ у м.Києві, що є локальним заходом cвітової незалежної платформи TED для поширення ідей про унікальні проекти та інновації. Як повідомляє прес-служба Піреус Банку захід відбувся 23 травня 2015 року о 10:30 у Державному політехнічному музеї.

Спікерами конференції TEDxKPI виступили професіонали у технічних науках, засновніки успішних проектів, винахідники та дослідники. Кожен із них розповів власну історію про те, як змінити світ навколо себе завдяки сумлінному ставленню до справи, і поділився ідеями, що варто поширювати.

«Варто зазначити, що сучасні студенти дійсно змінилися: не можу сказати, стали краще або гірше – вони стали іншими. Не у всіх, але у багатьох зменшилася мотивація. На гуманітарних спеціальностях зараз навчаються просто тому, що так належить – без диплома роботу не знайдеш. А професіоналізм, нажаль, відійшов на другий план. Саме тому, я хочу донести ідею до усіх учасників заходу, що варто намагатися перетворити хобі на професію. В такому разі виграє і молодий спеціалист, і работодавець», – зазначила під час виступу Радміла Сегол, кандидат наук із соціальних комунікацій, викладач КПІ, співзасновник арт-простору «Вежа».

Під час заходу на офіційній сторінці Піреус Банку у соціальній мережі Facebook можна було познайомитися з найцікавішими думками спікерів та яскравими моментами. Разом з Піреус Банком до переліку партнерів конференції увійшли Epam Systems, Lipton, Філіжанка, Видавництво Старого Лева.