Меню

Архів новин
Піреус Банк запрошує держателів карток Visa взяти участь в акції
31 Березня 2015

Клієнти Піреус Банку, які розраховуватимуться по вівторках карткою Visa за товар у мережі Ашан на суму від 500 грн, отримують сертифікат на 50 грн у подарунок. Акція діє з 31 березня до 23 червня 2015 року та поширюється на всі групи товарів.

«Ми співпрацюємо з платіжною системою Visa з 2010 року, – говорить Катерина Вінницька, заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку. – Наші клієнти вже змогли переконатися у зручності, надійності та безпеці оплати товарів за допомогою платіжної карти Visa. Ми вдячні Visa за організацію цієї акції з однією з найулюбленіших українцями мереж для сімейних покупок – гіпермаркетом Ашан. Впевнена, що чимало клієнтів із задоволенням перенесуть велику закупівлю на вівторок, адже знижка до 10% – це вагомий аргумент у наш час. Головне – не забути розрахуватися саме карткою Visa від Піреус Банку».

Ашан – міжнародна торговельна мережа супермаркетів та гіпермаркетів. Основний принцип — продавати максимально велику кількість якісних товарів за максимально низькими цінами та максимально більшому числу покупців максимально швидко.

Детальна інформація про правила проведення та умови акції розміщена за посиланням: http://visa.com.ua/ua/uk-ua/index.shtml.