Меню

Архів новин
Піреус Банк уніфікує тарифи на обслуговування кредитної картки
04 Березня 2015

Піреус Банк встановить єдиний тариф комісійної винагороди для власників кредитних карток за зняття готівкових коштів в банкоматах та банках України, що вступить у дію з 27 лютого п.р., повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

Відповідно до нових тарифів, комісія за зняття готівкових коштів в банкоматах та банках України складатиме 5% + 15 гривень. Аналогічна комісія застосовуватиметься для переказів з картки на картку та інші перекази, що не передбачають отримання товарів або послуг, а також за перерахування коштів в межах АТ “Піреус Банк МКБ” на власні рахунки в банкоматах банку.

Також, банк уніфікує комісії за зняття готівкових коштів за кордоном. Оновлену редакцію тарифу буде затверджено як «комісія за зняття готівкових коштів в банкоматах та банках за кордоном» і вона дорівнюватиме 5% + 30 гривень.

До того ж, банк встановить щомісячну комісію за управління кредитом на рівні 0,75% від фактичної суми заборгованості за кредитом станом на останній робочий день місяця, якщо кредитні кошти було отримано через банкомати або каси банку. В іншому разі – безготівкових розрахунків за допомогою кредитної картки за товари та послуги – комісія не стягуватиметься.

Із оновленими тарифами можна ознайомитись на офіційному сайті банку у розділі «Кредитна картка» та «Кредитна картка для зарплатних проектів».