Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив онлайн форму для власників карток, що виїжджають за кордон
26 лютого 2015

Піреус Банк запровадив онлайн-форму для клієнтів-власників карток, яка дозволить оперативно і без додаткових витрат проінформувати банк про поїздку за кордон. Як повідомляє прес-служба банку, нова форма доступна для всіх відвідувачів веб-сайту в розділі «Онлайн-сервіси» починаючи з 26 лютого п.р.

З метою підвищення безпеки розрахунків платіжною карткою за кордоном, проінформувати банк про намір розраховуватися карткою під час зарубіжної поїздки можна, заповнивши кілька полів: ПІБ, контактний номер телефону, номер пластикової картки (перші 6 та останні 4 цифри), країни, що плануєте відвідати, та термін перебування. При необхідності клієнт може залишити коментар співробітнику банку, що оброблятиме заявку.

Заповнити онлайн форму можна в розділі Онлайн-сервіси > Повідомити про виїзд за кордон.

«Піреус Банк продовжує вдосконалювати процес взаємодії з банківською установою. Відтепер клієнтам-власникам пластикових карт доступна нова можливість – інформування про поїздку за кордон онлайн. В цілях безпеки несанкціонованого доступу до коштів, Піреус Банк встановлює ліміти на зняття коштів та розрахунки карткою в деяких країнах. Тому завжди, виїжджаючи за кордон, клієнтам банку необхідно попередньо повідомити про намір користуванні карткою за кордоном. Онлайн форма дозволить зробити це оперативно і без додаткових витрат», – говорить Іліас Музакіс, член правління, директор департаменту роздрібного бізнесу в Піреус Банку.

Клієнти як і раніше можуть проінформувати про намір користуватися карткою за кордоном за телефоном 044 495-88-90 або 0-800-30-888-0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або у відділенні банку з відповідною заявою.

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла, що Піреус Банк відновив авторизацію транзакцій в гривні за кордоном та іноземних сайтах.