Меню

Архів новин
Піреус Банк розпочав спільний проект із страховою компанією «АХА Страхування»
26 Cічня 2015

Піреус Банк розпочав спільний проект із страховою компанією «АХА Страхування» за програмами «Більше ніж автоцивілка» та «Лікар у дорозі». Скористатися пропозицією можна у відділеннях: №3 (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 40), №7 (м. Київ, вул. Княжий Затон, 11) та в управлінні з обслуговування клієнтів (м. Київ, вул.Іллінська, 8).


Поліс «Більше ніж автоцивілка» надає можливість збільшити ліміт відповідальності полісу ОСЦПВ («Автоцивілка») за нанесення шкоди майну, життю та здоров’ю третіх осіб внаслідок ДТП, що сталася з вини водія. Відповідно до законодавства, максимальне відшкодування за полісом Автоцивілки складає лише 50 000,00 гривень за шкоду, заподіяну майну, та 100 000,00 гривень за шкоду, заподіяну життю та здоров’ю потерпілого. За статистикою, більше ніж в 40% страхових випадків сума збитків перевищує вказані ліміти. Поліс «Більше ніж автоцивілка» збільшує покриття полісу Автоцивілки будь-якої страхової компанії додатково на 100 000,00 гривень. Таким чином, загальна сума відшкодування складатиме до 200 000,00 гривень. Вартість продукту становить 150,00 гривень на рік.


Поліс «Лікар у дорозі» передбачає медичне страхування застрахованої особи на випадок, якщо вона буде постраждалою внаслідок ДТП. Застрахованим у даному випадку може бути пішохід, велосипедист, водій авто, пасажир авто чи громадського транспорту. Страхове покриття на суму 100 000,00 гривень передбачає організацію та оплату медичних послуг та медикаментів на всіх етапах лікування: виклик швидкої медичної допомоги, перебування в стаціонарі, амбулаторне лікування. Вартість продукту складає 250,00 гривень за одну особу на рік.


Переваги продуктів полягають в простому та зручному способі укладанні договору: після придбання полісу у відділенні банку необхідно активувати його за допомогою інтернет у будь-який зручний час та спосіб.


Із додатковими запитаннями звертайтеся до Контакт-центру банку або до спеціаліста найближчого відділення банку.