Меню

Архів новин
Піреус Банк виступив партнером Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України - 2014»
04 Грудня 2014

Піреус Банк виступив партнером всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України - 2014», фінал якого відбувся 28 листопада 2014 року в Міністерстві фінансів України. Організатор конкурсу - Всеукраїнських бухгалтерський клуб, некомерційна професійна установа.

За результатами другого етапу всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України» у фінал пройшли троє представників професії з комерційної сфери і троє - з бюджетної. Їх есе були обрані експертними журі з тих робіт, що були подані на конкурс.

Фіналістами конкурсу стали: Проценко С., Сопронюк Л., Суматохина О., Шашерин В., Іванченко П., Коваленко Т., Зубер С.

У фіналі було необхідно розкрити свої здібності у вирішенні проблем, що стоять перед професійним співтовариством. Необхідно було показати вміння стисло, доступно і зрозуміло висловлювати свої ідеї за наступними напрямками:

- Удосконалення податкової системи. Невід'ємною частиною роботи бухгалтера є планування податкових платежів - виконання податкового бюджету компанії. Учасники стисло презентували три ідеї по тих напрямках, де, на їхню думку, необхідно удосконалювати податкову систему в Україні.

- Формування податкової системи. Чим слід керуватися при побудові податкової системи, і які принципи оподаткування необхідно враховувати при формуванні податкової системи?

- Оцінка стану обліку в Україні. Учасники поділилися своїми ідеями щодо того, як вони базуючись на практичному досвіді, оцінюють сучасний стан обліку в Україні. Чи дає облік, звітність і контроль об'єктивну інформацію про стан бізнесу, захист інтересів держави і працюючих?

- Суспільна місія бухгалтера. Учасники представлять свої думки з питання того, яка місія суспільної користі і важливості професії бухгалтера в Україні.

У ході конкурсу журі задавали додаткові питання, щоб оцінити рівень професійного судження учасників.

Переможцю у кожній номінації була надана можливість зробити відкриту доповідь перед учасниками круглого столу, під час церемонії нагородження «Кращого бухгалтера України».

Всеукраїнський бухгалтерський клуб - це некомерційна, неприбуткова всеукраїнська професійна громадська організація, що об'єднує українських бухгалтерів, державних службовців, юристів і аудиторів з метою задоволення та захисту законних прав та інтересів своїх членів щодо розвитку сучасної методології у сфері бухгалтерського обліку, впровадження та становлення актуальних наукових тенденцій у стандарти бухгалтерського обліку в Україні, а також захисту суспільних інтересів у професійній сфері та інших сферах суспільного життя.