Меню

Архів новин
Піреус Банк реалізував послугу дозвону до контакт-центру за допомогою програми Skype
24 Жовтня 2014

Для зручності своїх клієнтів Піреус Банк реалізував додаткову можливість зв'язку з контакт-центром – інтерактивну взаємодію за допомогою програми Skype. Особливо актуально це для тих, хто часто буває за кордоном, враховуючи, що Skype-дзвінки можна здійснювати з будь-якої точки світу, де є доступ до Інтернету.

«Для своїх клієнтів Піреус Банк розробляє конкурентні продукти, удосконалює технології і приділяє велику увагу якості обслуговування. Безкоштовні дзвінки по Skype – ще один крок назустріч нашим клієнтам. Ми впевнені, що ця послуга стане особливо популярною серед тих клієнтів, які цінують свій час, зацікавлені у простих та інноваційних рішеннях, а також багато подорожують або живуть за межами України» – підкреслила заступник директора департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку Наталія Решетнікова.

За її словами, тепер, перебуваючи в будь-якій точці світу, де є доступ до Інтернету, можна змінити або зняти ліміт карти, підтвердити транзакцію, а в разі необхідності, і заблокувати банківську карту.

Варто відзначити, якщо дзвінки здійснюються з комп'ютера або зі смартфона, то вони будуть безкоштовними, тобто клієнту необхідно буде сплатити тільки послуги Інтернет-провайдера. При цьому швидкість з'єднання з фахівцем банку, якість і стійкість зв'язку залежать від надійності і швидкості передачі даних послуги інтернет на пристрої користувача.

Зателефонувати до контакт-центру за допомогою програми Skype можна через офіційний веб-сайт банку http://www.piraeusbank.ua.  

Нагадаємо також, що цілодобово зв'язатися з фахівцями контакт-центру Піреус Банку можна:

  • за телефоном: 0 800 30 888 0;
  • Skype: набравши Piraeusbank.connect;
  • за допомогою електронної пошти: info@piraeusbank.ua;
  • заповнивши спеціальну форму зворотного зв'язку на сайті.

Довідка.

Skype – це безкоштовне програмне забезпечення, яке забезпечує безкоштовний шифрований голосовий зв'язок через Інтернет між комп'ютерами (власниками Skype, які встановили його на свій ПК).

У разі якщо у Вас не встановлений Skype, Ви можете завантажити її безкоштовно з сайту Skype.