Меню

Архів новин
Піреус Банк очолив рейтинг банків-партнерів Державної Іпотечної установи
07 Серпня 2014

Піреус Банк посів 1 та 3 місце у рейтингу банків-партнерів ДІУ за липень 2014 року, кількість котрих наразі дорівнює 120. Так, у рейтингу за обсягами рефінансування іпотечних житлових кредитів Банк став лідером, а за кількістю рефінансованих іпотечних кредитів посів 3 місце. Крім Піреус Банку до п'ятірки банків із найбільшими обсягами рефінансування іпотечних житлових кредитів увійшли Радикалбанк, Дельта банк, Приват банк та Діамантбанк. З повним списком банківських установ у рейтингу можна ознайомитися на сайті Державної Іпотечної установи.

Піреус Банк успішно співпрацює з ДІУ з 2012 року та пропонує одні з найкращих умов кредитування на сьогодні. Скориставшись кредитною пропозицією, Клієнт має можливість отримати кредит із фіксованою процентною ставкою від 16,5% річних на весь строк кредитування на термін від 5 до 20 років із власним внеском від 30% від вартості нерухомості. При цьому Клієнт не сплачує жодних прихованих комісій та додаткових платежів. Отримавши кредит в Піреус Банку, ви отримуєте європейський рівень сервісу та якісне обслуговування.
З початку 2014 року за Програмою ДІУ через банки-партнери громадянам було надано 219 кредитів для придбання житла на суму 54 млн. грн.

Основною метою діяльності ДІУ є рефінансування іпотечних кредитів за рахунок коштів, отриманих у тому числі від розміщення своїх облігацій, що стимулює розвиток ринку іпотечного кредитування. За паперами ДІУ видається 100% державна гарантія, що приймається Національним банком України в якості забезпечення кредитів рефінансування.

Ознайомитись із більш детальними параметрами іпотечного кредиту та умовами кредитування банками фізичних осіб за іпотечними програмами ДІУ можна на офіційному сайті установи - http://ipoteka.gov.ua/uk/taxonomy/term/3.