Меню

Архів новин
Піреус Банк організував урочистий прийом в Одесі на честь Дня мореплавця
07 Липня 2014

Піреус Банк привітав одеських мореплавців із професійним святом і організував для них святковий фуршет. Прийом відбувся 3 липня в ресторані «Атлантік».

Почесними гостями заходу стали: Генеральний консул Греції в Одесі пан Антоніос Хазіроглу, Перший радник з питань економіки і торгівлі Генерального консульства Греції в Одесі, пан Дімітріос Зіогас, Президент Асоціації Морських Капітанів Одеси, Вадим Грицюк, а також члени Асоціації та представники судноплавних і крюїнгових компаній Одеси.

Як заявила у своєму зверненні до присутніх член правління Піреус Банку Світлана Черкай, міжнародна Група, до якої входить банк, має величезний досвід обслуговування моряків, судноплавства і суднобудування, і своїм головним завданням банк бачить привнесення цього досвіду на український фінансовий ринок. «Головне завдання спільного свята - зрозуміти потреби моряків, їх сподівання, і запропонувати їм по-справжньому корисні фінансові рішення. Історично Греція асоціюється із мореплавством і на даний момент має найбільший у Євросоюзі торговий флот. Досвід Групи Піреус Банку, з більш ніж сторічною історією обслуговування морської галузі, найкраще підходить до потреб України, яка в свою чергу, володіє величезним потенціалом і високопрофесійним ринком кваліфікованих моряків», - зазначила банкір.

Клієнти Банку відзначають надійність фінансової організації: «Компанія« Danaos Shipping» на ринку вже 15 років, і за цей час встигли попрацювати з багатьма банками. Піреус Банк залучив нас в першу чергу сучасним програмним забезпеченням і гнучкістю фінансових програм, - розповідає клієнт Піреус Банку, директор компанії Danaos Shipping Валерій Пастушенко. - Ми знайомі з грецьким банком близько двох років і оплата наших зарплат йде саме через них. Ми вдячні, що банк у ці важкі часи, гнучко підходить до виплати зарплат нашим морякам. Ми бажаємо їм подальшого розвитку та збільшення мережі філій як в Одесі так і по всій Україні».

Пан Зіогас також зазначив взаємозв'язок Греції та України на морехідній ниві: «Море, порти і торгівля завжди грали життєво важливу роль у сьогоденні і майбутньому Греції та України і завжди об'єднували ці країни. Більшість присутніх сьогодні тут є найкращим тому підтвердженням, і я дякую їм за присутність. Порт Пірей, як і однойменний банк, являє собою важливий міжнародний судноплавний центр, який багато хто із судноплавних компаній обирають для здійснення своєї діяльності». Перший радник з питань економіки і торгівлі Генерального консульства Греції в Одесі висловив оптимізм у розвитку економіки та банківської системи Греції: «Державна економіка Греції не тільки знаходиться в процесі стабільного поліпшення, але й відзначається первинний бюджетний профіцит, а грецький державний борг більше не становить загрози для економіки. Грецькі банки продовжують бути одним із полюсів стабільності та розвитку грецької економіки. Піреус Банк, «надійний з 1916 року», стабільний, динамічний і відкритий є основою сильнішою банківської системи Греції, що продовжує підтримувати здорове підприємництво».

Під час прийому пройшла дегустація грецьких вин, а також лотерея, в результаті якої гості заходу отримали ексклюзивні подарунки, серед яких: подарунковий сертифікат зі знижкою 20% на вечерю в ресторані «Атлантик», два сертифікати на 1000 грн на вивчення англійської мови в «Bridge School »і елітний віскі 12-річної витримки, названий на честь роману Вальтера Скотта «Антиквар» від компанії WineTime. Головним призом став сертифікат на безкоштовне оформлення картки VisaGold від Піреус Банку.