Меню

Архів новин
Піреус Банк запустив кредитування пацієнтів клініки ISIDA за спеціальними умовами
23 Червня 2014

Піреус Банк разом із клінікою жіночого здоров’я ISIDA оголошують про запуск спеціальної програми. За її умовами пацієнти клініки можуть безкоштовно оформити кредитну картку Піреус Банку та користуватися нею протягом року без комісії за обслуговування. А сплачуючи за послуги клініки карткою Піреус Банку, власники VISA Classic отримують знижку 5% на усі послуги, власники VISA Gold – 7%.


Максимальна сума кредитного ліміту – 50 000 грн, а пільговий період, під час якого можна користуватися використаним лімітом безкоштовно, складає 51 день, за умови безготівкового розрахунку. Період розгляду заявки на кредитну картку – 2 робочі дні, а видачі – 7 робочих днів.
Світлана Черкай, член правління Піреус Банку: «Ми, як частина потужної міжнародної Групи, впевнені, що стабільний та довгостроковий розвиток можливий лише за умови підтримки соціально значущих ініціатив. Для нас дуже близька тема здорового способу життя, тому я впевнена, це лише початок, і ми ще розширимо наше співробітництво з клінікою».


Віктор Козін, генеральний директор клініки ISIDA: «Ми завжди прагнули до можливого партнерства з банками та страховими компаніями, яке дозволило б зробити більш доступними наші послуги для пацієнтів. Якісна, а головне – безпечна медична послуга не може коштувати дешево. Поки Україна не має розвиненої, ефективної системи медичного страхування, потрібно використовувати будь-які інші інструменти, які роблять доступною якісну медичну послугу. Спільний проект клініки ISIDA і Піреус Банку – спроба допомогти нашим пацієнтам, не відкладаючи, отримати високу цінність, повернути втрачене здоров'я вже сьогодні».


Кредитна картка Банку дає можливість сплачувати будь-які послуги клініки: консультації, аналізи, УЗ-дослідження, комплексні програми лікування безпліддя, спостереження вагітності, пологи, педіатричне спостереження малюка до року та інші.


Серед необхідних документів для оформлення потрібен лише паспорт, ідентифікаційний код та довідка про заробітну платню. У приміщенні клініки ISIDA, що розташована на бульварі Івана Лепсе, знаходиться представник банку, що завжди надасть професійну консультацію та відповість на усі питання. Або можна просто зателефонувати до відділення банку, що розташоване у зручному для вас місці. Перелік відділень: http://www.piraeusbank.ua/branches.html.

Довідка про клініку


Клініка ISIDA була заснована в 1992 році в Донецьку як центр з лікування безпліддя. У 1995 році філія ISIDA з'явився в Києві. В даний час ISIDA представлена акушерсько-гінекологічним стаціонаром, площею 8,3 тис. кв. м, двома поліклінічними центрами в столиці і клінікою з лікування безпліддя в Донецьку.
ISIDA є найбільшою приватною медичною мережею за чисельністю персоналу – сукупно у клініках працює близько 600 чоловік. Медичні центри ISIDA спеціалізуються на акушерстві, гінекології, мамології та патронажному педіатричному спостереженні – тобто надається широкий спектр медичних послуг для жінок і дітей.

Довідка про Банк


Піреус Банк заснований 1916 року в м. Афіни. На сьогодні Група Піреус Банку представлена у 10 країнах, включаючи Румунію, Сербію, Болгарію, Єгипет, Кіпр, Велику Британію та Німеччину, та є однією з найбільш динамічних та високо капіталізованих фінансових установ Європи.
Піреус Банк є членом провідних бізнес об’єднань та асоціацій, та починаючи з березня 2009 року зберігає найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5»), згідно з оцінкою рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг».

Піреус Банк в Україні це – надійна банківська установа із:
- 100% іноземним капіталом;
- широким переліком банківських послуг для малого та середнього бізнесу, а також фізичних осіб; європейськими стандартами обслуговування;
а також:
- мережею відділень у 11 регіонах України;
- уставним капіталом — 1,6 млрд. грн., активами — близько 3 млрд. грн., депозитами фіз.осіб — 1 млрд. грн., кредитно-інвестиційним портфелем — 2 млрд. грн.