Меню

Архів новин
Піреус Банк став партнером Startup Ukraine у проведенні бізнес-сніданків
17 Червня 2014

Піреус Банк став партнером Startup Ukraine у проведенні бізнес-сніданку з головою правління акціонерної страхової компанії «ІНГО Україна», Ігорем Гордієнко.

Спікер розповів слухачам свою історію успіху, поділився досвідом роботи у страховій компанії, а також пояснив нюанси міжкультурної комунікації у роботі з іноземними партнерами. В учасників бізнес-сніданку була можливість дізнатися актуальну ситуацію на українському ринку страхування, задати спікеру будь-які питання, а також дізнатися корисні факти та отримати поради щодо розвитку та покращення власного бізнесу.

З 1994 року Ігор Гордієнко є головою правління АСК «ІНГО Україна», вже двічі входив до числа ста найкращих топ-менеджерів України за підсумками щорічного рейтингового дослідження журналу «ТОП-100. Кращі компанії України».

Як заявляють представники компанії-організатора, бізнес-сніданки «Startup Ukraine» - це неформальне обговорення актуальних тем підприємництва з успішним українськими бізнесменами, а також просто смачний ранок.

Захід відвідали представники малого та середнього бізнесу, підприємці та ті, хто тільки планує розвивати свій бізнес. Під час заходу представники Піреус Банку проводили професійні консультації та презентації банківських продуктів і услуг.