Меню

Архів новин
Піреус Банк підтримав щорічну студентську наукову конференцію «Соціально-економічні перспективи України у ХХІ столітті»
13 Травня 2014

Піреус Банк підтримав щорічну студентську наукову конференцію «Соціально-економічні перспективи України у ХХІ столітті».

13 травня 2014 року у концертному залі (Центр культури та мистецтв) КНЕУ відбулося пленарне засідання секцій кредитно-економічного факультету, що працюватиме у межах щорічної студентської наукової конференції «Соціально-економічні перспективи України у ХХІ столітті».

Відкривав конференцію декан кредитно-економічного факультету, професор, д.е.н., Диба Михайло Іванович. Із привітальним словом до учасників конференції виступила Оксана Шевчук, директор департаменту персоналу АТ «Піреус Банк МКБ». Вона розповіла студентам про діяльність Банку в Україні та про діяльність Групи Піреус Банк у 10 країнах світу, підкреслила переваги обслуговування у міжнародному банку та розповіла про можливості користування банківськими послугами для студентів. «Важливо завжди рухатися уперед і не зупинятися на досягнутому навіть, якщо не все буде виходити одразу. Це нормальний процес пізнання й інтеграції у нові сфери. Піреус Банк також не зупиняється на досягнутому. Ми пропонуємо нашим клієнтам нові послуги і сервіси, при цьому підтримуючи дві константи: рівень надійності та якість обслуговування. Я бажаю вам також знаходити та розвивати свої сильні сторони на високому рівні і ніколи не зраджувати своїм життєвим принципам».

Також, підчас засідання відбулося нагородження переможців Всеукраїнських студентських змагань і кращих студентів за підсумками наукової роботи у 2013 р. Піреус Банк також привітав переможців та подарував студентам електронні книжки та сувенірну продукцію Банку.

Переглянути фотогалерею