Меню

Архів новин
«Піреус Банк підвищив процентні ставки за депозитами з 7 травня 2014 року», – Світлана Черкай, член правління Піреус Банку
07 Травня 2014

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, починаючи з 7 травня 2014 року банк підвищив ставки за депозитами для фізичних осіб —«Стандартний», «Стандартний онлайн», «Пенсійний» строком на 3 місяці у гривні та на 3, 6 або 9 місяців у іноземній валюті, а також за вкладом «Бери вище» строком на 3 місяці у національній валюті. Відтак, починаючи з 7 травня п.р. за депозитом «Стандартний» у гривні на суму від 1 тис. грн. до 75 тис. грн. строком на 3 місяці процентна ставка складає 19,5% річних, від 75 тис. грн. до 350 тис. грн. – 19,75% і понад 350 тис. грн. – 20% річних. Ставка за депозитом «Стандартний» у доларах може складати від 6,5% до 7,5% річних, у євро від 4,75% до 6% річних залежно від строку розміщення та суми вкладу.

За умови оформлення депозиту «Пенсійний» або «Стандартний онлайн» ставки для відповідних сум та термінів буде підвищено на 0,5% річних у гривні та на 0,25% річних в євро та доларах США. Процентна ставка за депозитом «Бери вище» зростає протягом строку дії депозиту до 22 % річних у гривні, 6% річних у доларах США та 5% у євро в останній місяць розміщення.

«Враховуючі тенденції у фінансовій сфері країни, ми запропонували оновлені ставки за депозитами для клієнтів-фізичних осіб. Залежно від періоду та валюти депозиту ставки можуть досягати 22% річних у гривні, 8% у доларах США та 6,5% у євро, а розмістивши депозит у системі інтернет-банкінгу отримати бонус – 0,5% річних до стандартних ставок за депозитами у гривні та 0,25% річних за депозитами у іноземній валюті», – підкреслила Світлана Черкай, член правління Піреус Банку.

З повним переліком відсоткових ставок за депозитами для фізичних осіб можна ознайомитись за посиланням.

Як відзначила пані Черкай, керівництво Піреус Банку вже неодноразово зазначало, що у період нестабільності європейський банк – найбільш надійний партнер, а Піреус Банк завжди дотримується усіх своїх зобов'язань перед вкладниками та клієнтами, обслуговуючи депозити та кредити, згідно укладених раніше договорів. Розмістити кошти на депозиті у надійному банку завжди безпечніше та поза сумнівом вигідніше, аніж тримати їх вдома, зважаючи на те, що ситуація в економіці країни є турбулентною.

Раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла про збереження найвищої оцінки надійності депозитів вже протягом 5 років за оцінкою рейтингових агентств «Кредит-Рейтинг» та «Стандарт Рейтинг».