Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив чотири нових пакети з обслуговування клієнтів середнього та малого бізнесу
07 Травня 2014

Фахівці Піреус Банку розробили і впровадили чотири нових тарифних пакети з обслуговування клієнтів - юридичних осіб та підприємств малого і середнього бізнесу , а також фізичних осіб - підприємців – «Максимальний», «Універсальний», «Особливий» і «Базовий», кожен з яких враховує специфіку ведення різних видів бізнесу з точки зору формування банківських тарифів.
Нові тарифні пакети, зокрема, диференціюються за кількістю проведених підприємством банківських операцій, за їх типом і, відповідно, за розміром тарифів на ці операції.

«Базовий» розроблено спеціально для невеликих підприємств та фізичних осіб - підприємців, що виконують незначне число транзакцій кожен місяць. Відповідно, розмір комісійної винагороди в рамках пакету «Базовий» встановлений на мінімальному рівні, в т.ч. за відкриття рахунку (від 60 грн.), а значна частина операцій проводиться безкоштовно, в т.ч. до 10 вихідних платежів за межі Піреус Банку.

Пакет «Універсальний» призначений для середнього бізнес-активного підприємства, діяльність якого в тому числі може бути орієнтована на ведення зовнішньо-економічної діяльності. У порівнянні з «Базовим» суттєво знижені тарифи за проведення вихідних платежів у гривні (1,5 грн. при використанні електронного носія) і в інвалюті (від 0,15% від суми), а також за операціями купівлі-продажу іноземної валюти (від 0,2% залежно від суми угоди).

Пакет «Максимальний» передбачає максимальне число нетарифікованих операцій, в т.ч. до 200 вихідних платежів у гривні за межі Піреус Банку. Для підприємств, безпосередньо пов'язаних з зовнішньо-економічною діяльністю, операції з купівлі-продажу інвалюти і вихідні платежі в інвалюті тарифікуються на мінімальному рівні (від 0,1% від суми).

У свою чергу, пакет «Особливий» являє собою інтерес для клієнтів, які проводять велику кількість операцій з готівковими коштами, а також підтримують співпрацю з фізичними особами, оскільки саме ці операції тарифікуються в даному пакеті на мінімальному рівні в порівнянні з іншими пакетами і змінюються в межах від 0,3 до 0,6% залежно від суми.

При цьому всі чотири запропоновані пакети не передбачають сплати клієнтом комісійної винагороди за такі операції:

  • підключення та обслуговування в системі онлайн банкінгу;
  • проведення платежів на електронних носіях в системі Піреус Банку;
  • відкриття та ведення наступного рахунку в іншій валюті;
  • зарахування коштів на рахунок у національній та іноземній валюті;
  • внесення готівкових коштів в національній валюті на поточний рахунок.

Ознайомитися із переліком та описом нових тарифних пакетів можна за посиланням.

При виникненні додаткових питань, будь ласка, звертайтеся до контакт-центру Банку за телефоном: 0 800 30 888 0.