Меню

Архів новин
Піреус Банк розпочинає щомісячну публікацію економічного аналізу
24 Квітня 2014

Піреус Банк в Україні пропонує Вам ознайомитися із щомісячними випусками аналітичних економічних досліджень ринку Південно-Східної Європи.

У розділі «Фінансова аналітика» Ви можете отримати комплексну інформацію щодо макроекономічних показників країн присутності Групи Піреус Банку, а також прогнози та оцінки аналітиків з приводу основних тенденцій та знакових подій в економіці країн Європи.

Крім того, дане дослідження включає в себе аналіз основних аспектів економічного розвитку країн Південно-Східної Європи, зокрема, макроекономічних показників ситуації на фінансовому ринку країн та та основних факторів, що впливали на економічну ситуацію впродовж останнього місяця.

В останніх звітах більша частина уваги була приділена подіям в Україні, а саме внутрішнім хвилюванням в країні, які вплинули на безпорядки у міжнародних відносинах. А також відновленню економіки Болгарії у 2014 році, скорочення економіки Кіпру, незважаючи на те, що в загальному ситуація в країні стабілізується, і довіра до банківської системи країни почне поступово відновлюватися, і зростанню економіки Румунії.

Ви можете також оформити через наш сайт безкоштовну підписку на одержання по e-mail анонсів останніх новин.

За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, до прес-служби Піреус Банку в Україні, e-mail: press@piraeusbank.ua.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua