Меню

Архів новин
Піреус Банк став «Кращим банком у Греції» у 2014 році
18 Квітня 2014

Всесвітньо відомий журнал Global Finance оголосив Піреус Банк «Кращим банком у Греції» у 2014 році.
Весь відбір здійснювався редакторами Global Finance після консультацій із банкірами, корпоративними фінансовими керівниками та аналітиками з усього світу. При відборі цих найбільших банків ми враховували, як кількісні, так й інформаційні показники. Крім того, вперше було проведено опитування корпоративних читачів Global Finance з метою підвищення точності та достовірності результатів.
Банкам було запропоновано представити дані, що обґрунтовують їх вибір. Об'єктивні критерії, що було вирішено прийняти до уваги: зростання активів, прибутковість, географічний охват, стратегічні взаємовідносини, розвиток нових напрямків бізнесу та інновації у продуктах. Суб'єктивні критерії включали у себе думки фінансових аналітиків, кредитних рейтингових аналітиків, банківських консультантів та інших представників цієї галузі. Поєднання цих чинників впливає на те, що банки, не відрізняючись розмірами, чи тривалістю присутності або розгалуженістю мережі, можуть стати найкращими і корпорації з усього світу, швидше за все, захочуть робити бізнес саме з ними.
«Банки, котрі Global Finance удостоїв честі, виділяються тим, що передбачають та реагують на конкретні потреби своїх клієнтів, котрі значно варіюються від країни до країни й від регіону до регіону», - сказав Джозеф Д. Джіаррапуто, видавець і редакційний директор журналу Global Finance. «Відновлюючись після фінансової кризи, повільно просуваючись уперед, ці банки показали найкращі результати у дуже складних умовах».