Піреус Банк взяв участь у Третій Щорічної Банківської Конференції
14 Травня 2014

Конференція була присвячена обміну досвідом у галузі ефективного управління операційними ризиками в банках та впровадження сучасних інформаційних технологій в цій галузі.

Організатор заходу – компанія Екстра Консалтинг. Разом з Піреус Банком в конференції брали участь Глобальна Асоціація Професіоналів Ризик Менеджменту (GARP), Правекс Банк та Українсько-Британська Професійна Асоціація (UUPN). Головний інтернет-медіа партнер – Фінансовий портал Finance.ua. Інформаційні партнери Конференції – Аналітичний Банківський журнал, інформаційне агентство РБК-Україна, банківські портали МінФін, cfin.ru, infobank.by.

На конференції обговорювалися перспективи розвитку світової економіки, банківського сектора і регулювання банківської діяльності та їх впливу на управління ризиками в банках.

Особливу увагу викликала сесія, на якій обговорювались ризики шахрайства та методи їх управління. У ході обговорення доповідачі поділилися своїм досвідом у ідентифікації шахрайства, у застосуванні фрод-скорінга і Data Mining при використанні інформації з соціальних мереж з метою протидії шахрайству.

По закінченні конференції також відбулося засідання Регіонального відділення GARP в Україні на тему «Проходячи найгірший сценарій: Макроекономічні виклики і ризики в Україні».

Довідка про Піреус Банк
Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 92 млрд. євро, кредитний портфель становить 60,4 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 54,3 млрд. євро (на кінець грудня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 01.04.2014).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88