Меню

Архів новин
Піреус Банк запустив новий тарифний пакет для зарплатних проектів бюджетних організацій «Бюджетний»
18 Квітня 2014

Піреус Банк розробив новий тарифний пакет «Бюджетний» для реалізації зарплатних проектів у бюджетних організаціях.

Як повідомили у департаменті роздрібного бізнесу Банку, завдяки новому пакету клієнти відчують багато переваг. Так, комісія за зарахування зарплати на рахунки співробітників не перевищуватиме 0,15% від суми зарахування (платить компанія). Випуск зарплатних карт здійснюватиметься на безкоштовній основі. Крім того, обслуговування зарплатних рахунків проводитиметься без комісій. Користувачі зарплатних карт також мають можливість безкоштовно знімати готівку у банкоматах мережі «Атмосфера» (більше 4000 банкоматів на території України).

Піреус Банк один із банків, що мають право обслуговувати бюджетні організації у частині виплати заробітної плати співробітникам, надаючи якісний сервіс та продукти, що відповідають стандартам європейської організації.

Раніше Банк також повідомляв про можливість, котра надається кожному співробітнику компанії, що співпрацює з Банком у рамках зарплатного проекту - оформити кредитну картку з лімітом у 500 грн без додаткових перевірок. Крім того, надавши довідку про доходи за останні 6 місяців, співробітник може отримати кредитний ліміт у розмірі 2-х заробітних плат. Детальніше: «Кредитний ліміт по карткам наших зарплатних клієнтів може досягати двох заробітних плат», - Світлана Черкай, член правління Піреус Банку.