Меню

Архів новин
Піреус Банк прийняв участь у виставці «Тепло. Вода. Повітря’ 2014»
10 Квітня 2014

Метою виставка «Тепло. Вода. Повітря’ 2014» є надання чудової можливості скористатися досвідом провідних виробників, ознайомитися з найсучаснішими тепло-, енерго-, ресурсоощадними технологіями та матеріалами для виробництва, встановлення, експлуатації інсталяційних систем опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання та водовідведення, водоочищення, сучасних засобів автоматизації.

Особливу увагу на виставці приділили енергоощадним, відновлюваним технологіям виробництва енергії.

Відвідувачам виставка надала можливість отримати повну інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Учасники виставки мали можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на товари та послуги для досягнення максимального ефекту від участі у такому заході.

Організатори виставки ”Тепло. Вода. Повітря’ 2014” побажали всім розширення ділових контактів, утвердження становища на ринку, а також високих практичних та фінансових результатів.

Будівельний ринок в Україні стрімко розвивається і на заміну технологіям, які вважались новітніми 5 років тому, нині надійшли нові цікаві пропозиці.

Довідка про Піреус Банк
Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 92 млрд. євро, кредитний портфель становить 60,4 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 54,3 млрд. євро (на кінець грудня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 01.04.2014).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua