Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-3 у номінації «Найкращий Інтернет-банкінг»
26 Березня 2014

Піреус Банк зайняв 3-є місце у номінації «Найкращий Інтернет-банкінг» за версією дослідження, проведеного діловим виданням Комерсант-Україна «50 провідних банків України. Як й у попередні роки, дослідження визначає переможців у кількох номінаціях.

Коли визначали переможців номінації «Кращий Інтернет-банкінг», наступні критерії було розглянуто: кількість клієнтів, які активували повний інтернет-доступ до управління рахунками і функціонал Інтернет-банкінгу. Рейтинг також узяв до уваги можливість здійснювати платежі; поповнювати депозит; погашати кредит; отримувати виписки за рахунками й прин-скрін сплаченої квитанції; оформлення кредитних заявок; онлайн-переказ грошей на інший рахунок, відкритий у цьому банку; онлайн- переказ на рахунок, відкритий в іншому банку; здійснення SWIFT-переказів через сайт банку; сплата комунальних послуг. Крім того, враховувалася можливість зняття грошей у банкоматі без картки; наявність мобільних додатків (для iOS, Android, Windows Phone) і адаптованого сайту для відвідування з мобільних пристроїв.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку: "Ми не зупиняємося на тому, чого вже досягли. Наші фахівці постійно перебувають у процесі розробки нових продуктів й послуг для того, щоб надати клієнтам найбільш надійні, ефективні й зручні інструменти задля здійснення операцій у режимі онлайн"

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку заявив, що Банк дуже пишається тим, що опинився серед переможців даної категорії, довівши, що наші зусилля і напружена робота отримали визнання: «Ми багато разів заявляли про те, що рухаємося до епохи дистанційного обслуговування, у якій клієнти мали би можливість всього за декілька кліків отримати все, що вони забажають. Піреус Банк розуміє ці потреби, та завдяки стабільним і цілеспрямованим діям, надає клієнтам найкращі послуги. Ми не зупиняємося на тому, чого вже досягли. Наші фахівці постійно перебувають у процесі розробки нових продуктів й послуг для того, щоб надати клієнтам найбільш надійні, ефективні й зручні інструменти задля здійснення операцій у режимі онлайн».

Раніше Піреус Банк був нагороджений у номінації «Самий інноваційний банк» за версією ділового видання ІнвестГазета - Піреус Банк став лауреатом у номінації «Найбільш інноваційний банк».

Довідка про Піреус Банк
Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 92 млрд. євро, кредитний портфель становить 60,4 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 54,3 млрд. євро (на кінець грудня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 28.02.2014).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua