Меню

Архів новин
Піреус Банк взяв участь у виставці «Зернові технології 2014»
13 лютого 2014

Піреус Банк взяв участь у 4 міжнародній виставці інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології 2014», яка проходила 11-13 лютого 2014 року в виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-б).

Найближчим часом Піреус Банк також планує взяти участь у наступних виставках та заходах: «Тепличне господарство 2014» (Київ), «Агро-Логістика 2014» (Одеса), «Промисловий холод» (Київ) та ін..

Партнером Банку підчас заходу «Зернові технології 2014» стала компанія «Агробонус», яку на українському аграрному ринку добре знають вже 4 роки. Сьогодні компанія є одним з найкращих дистриб'юторів нашої країни. Компанія «Агробонус» створена з метою комплексного обслуговування підприємств агропромислового комплексу.

Зернові Технології - найбільший агропромисловий форум, який посідає провідне місце в АПК України, як комплекс інноваційних рішень на різних стадіях виробництва, зберігання, переробки і транспортування зернових, бобових, круп'яних і олійних культур.

Виставка об'єднує провідних операторів ринку - понад 400 виробників й дилерів галузі у форматі спеціалізованого заходу. Протягом виставки буде реалізована насичена ділова програма за участю відомих вітчизняних і зарубіжних експертів аграрного сектора, яка дасть можливість операторам вітчизняного ринку знайти оптимальні рішення тих питань, які поставлені перед ними.