Меню

Архів новин
Піреус Банк став лауреатом у номінації «Найбільш інноваційний банк»
06 лютого 2014

Піреус Банк став переможцем у номінації «Найбільш інноваційний банк» за версією ділового видання «ІнвестГазета», посівши 3 сходинку та поступивши перші місця ПриватБанку та Platinum Bank. Піреус Банк модернізував систему онлайн-банкінгу, добавивши нові послуги. Крім того, банк запропонував новий продукт – віртуальну платіжну картку для безпечних покупок в Інтернеті.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку зазначив, що банку надзвичайно приємно опинитись у трійці лідерів у номінації «Найбільш інноваційний банк». Система інтернет-банкінгу winbank Піреус Банку дійсно дуже зручна та комфортна у використанні. Звичайно надання якомога більше можливостей дистанційного обслуговування – одна з основних цілей, але крім того, банк прагне не тільки надати такі можливості, а й пояснити, як ними користуватися. Наразі на сторінці www.winbank.com.ua можна знайти дуже зручний провідник з того, як підключитись до системи та розпочати користування - «Інструкція користувача», гід із заходів безпеки у користуванні карткою у мережі Інтернет та т.і. А зателефонувавши до Контакт-центру, клієнт зможе отримати відповіді на всі запитання, що його цікавлять. Піреус Банк вже неодноразово підкреслював, що його головна мета – розвинути поняття «Мій Банк» серед своїх користувачів. Коли клієнт – це насамперед партнер, до потреб якого прислуховуються та якому завжди нададуть якісну та професійну консультацію.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Нам надзвичайно приємно опинитись у трійці лідерів у номінації «Найбільш інноваційний банк», адже Банк прагне не тільки надати якомога більших можливостей дистанційного обслуговування, а й пояснити, як ними користуватися"

Мета рейтингу – виділити найбільш успішні фінансові установи та показати найкращих у 20 номінаціях. Визначаючи переможців, видання спиралося у першу чергу на відгуки клієнтів банків. Голосування тривало більше місяця та було розіслано майже 100 анкет представникам крупного, середнього та малого бізнесу, які також обирали найкращі банки. Поміч у складанні рейтингу також надавали десятки експертів із різних галузей: представники самих банків, інвестиційних, рекрутингових, дослідницьких компаній. Проаналізувавши всі зібрані відгуки, видавництво визначило переможців у кожній номінації.

Довідка про Піреус Банк

Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 93 млрд. євро, кредитний портфель становить 62 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець вересня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 04.02.2014).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua