Меню

Архів новин
Піреус Банк та провідний туроператор по Греції MOUZENIDIS TRAVEL взяли участь в урочистій події – розрізанні новорічного пирога Васілопіти
27 Cічня 2014

Піреус Банк та провідний туроператор по Греції MOUZENIDIS TRAVEL взяли участь в урочистій події, з підтримки Генерального консульства Греції в Україні, розрізанні новорічного пирога Васілопіти.

Святкова подія відбулася 26 січня у ресторані міста Маріуполь – «Місце зустрічі». На початку вечері гості скуштували традиційний новорічний пиріг Васілопіту. Щасливець, якому дісталася монета отримав від Піреус Банку подарунок – Samsung Galaxy Tab 3.

Звичай розрізання новорічного пирогу стародавній. Васілопіту за грецьким звичаєм нарізають одразу з приходом Нового року, після святкового столу, коли вся родина обмінюється новорічними побажаннями. Як тільки годинник проб’є дванадцять, гаситься світло і через хвилину запалюється, всі один одного вітають, говорячи «χρόνια πολλά», що означає довгих років життя, та «και ευτυχισμένο το νέο έτος», щасливого нового року. І саме у цій час з’являється Васілопіта – новорічний грецький пиріг, а господар, перехрестивши пиріг ножем 3 рази, розрізає його на трикутні шматки, пропонуючи кожному члену родини, друзям,родичам. Особливість нарізання новорічного пирога в тому, що люди випробовують свою вдачу монетою, таким чином намагаючись передбачити, що їм принесе наступний рік. Той, кому дістається монета, вважається щасливчиком, якому пощастить у новому році.

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку в Україні: "Група Піреус Банку стала дуже сильним гравцем на ринку Європи, і навіть більш того, у минулому році кредитні рейтинги Групи ПІреус Банку отримали високі оцінки від провідних міжнародних рейтингових агенцій"

Іліас Музакіс, директор департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, привітав переможця та відзначив, що для нього велика пошана представляти Піреус Банк на такий традиційній події. Він підкреслив індивідуальний підхід, якого дотримується банк, підхід «Мій банк», орієнтований на бездоганний клієнтський сервіс, який вшановує потреби та цінності клієнтів. Пан Музакіс наголосив, що Група Піреус Банку стала дуже сильним гравцем на ринку Європи, і навіть більш того, у минулому році кредитні рейтинги Групи ПІреус Банку отримали високі оцінки від провідних міжнародних рейтингових агенцій. Банкір також повідомив, що пишається тим, що Піреус Банк входить у структуру Групи та особливо тими досягненнями, прогресом та рівнем обслуговування, що банк надає своїм клієнтам.

Крім того, під час фуршету Піреус Банк та агенція MOUZENIDIS TRAVEL провели розіграш серед гостей свята: 5 переможців виграли подарункові набори від організаторів.

Довідка про MOUZENIDIS TRAVEL

Туроператор «Музенідіс Тревел» (Mouzenidis Travel) з моменту заснування в 1995 році залишається номером 1 за напрямом Греція.

Регіональна мережа компанії в містах Росії, України, Білорусі, Молдови, Казахстану, Румунії, Сербії, Латвії, Болгарії перевищує 80 філій і продовжує зростати. У Греції розташовані головний офіс (м. Салоніки), представництва на островах і курортах. Щотижня компанія обслуговує більше 100 прямих авіарейсів із понад 35 міст.

Туроператор входить в грецький холдинг MOUZENIDIS GROUP, який об'єднує 16 підприємств, в т.ч.: авіакомпанія Ellinair, автотранспортне підприємство, готель Potidea Рalace Bomo Club 4* +, девелоперська компанія Grekodom Development, портал Grekomania, паломницький центр «Солунь», організатор корпоративного відпочинку Active MICE та інше.

Довідка про Піреус Банк

Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 93 млрд. євро, кредитний портфель становить 62 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець вересня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 12.12.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua