Меню

Архів новин
Піреус Банк підвищив ставки за гривневими депозитами «Стандартний», «Стандартний онлайн» і «Пенсійний»
17 Грудня 2013

Починаючи з 12 грудня 2013 року фізичні особи, клієнти Піреус Банку, мають можливість розміщувати гривневі депозити строком на 1 місяць за підвищеною ставкою, яка варіює у залежності від суми депозиту. Для депозитів від 1 тис. грн. до 75 тис. грн. ставка досягає 14,5% річних, для депозитів на суму від 75 тис. грн. до 350 тис. грн. – 14,75% і для депозитів понад 350 тис. грн. – 15% річних.

У разі розміщення коштів через систему Інтернет-банкінгу winbank, процентні ставки збільшуються на 0,5% річних.

Як повідомила член правління АТ «Піреус Банк МКБ» Світлана Черкай:« Передноворічне підвищення ставок за гривневими депозитами спостерігається щороку. І пов'язано, насамперед, із девальваційними очікуваннями населення. Однак, як показує практика останніх років, після новорічних свят депозитні ставки починають знижуватися і повертаються на рівень жовтня - листопада достатньо швидко».

Детальнішу інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 12.12.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88
e-mail: press@piraeusbank.ua