Піреус Банк продовжив можливість оформити кредитну карту з процентною ставкою 1,99% на місяць до 15 березня 2014 р.
06 Грудня 2013

Піреус Банк продовжив термін дії спеціальної пропозиції з оформлення кредитної картки з унікальною відсотковою ставкою до 15 березня 2014 року, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу банку.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, всі умови оформлення кредитної картки за вказаною ставкою залишилися незмінними. Так, проценти за користування картками нараховуються за ставкою 1,99% на місяць на фактично використану суму кредитних коштів після завершення пільгового періоду незалежно від категорії картки – Visa Gold або Visa Classic. Тривалість пільгового періоду користування кредитними картками становить 51 день, протягом яких кредитна ставка дорівнює 0,0001% річних. По закінченню цього періоду клієнт повинен погасити всю суму фактичного боргу або внести мінімальний платіж у розмірі 10% заборгованості для відновлення пільгової ставки.

Необхідною умовою для оформлення картки зі зниженою процентною ставкою є офіційний дохід позичальника від 5 тис. грн. на місяць.

При цьому ставка за користування кредитними картками для розрахунків у торгово-сервісній мережі та інтернеті протягом 51-го дня пільгового періоду також становить 0,0001% річних. Тоді як після його завершення проценти нараховуються на фактично використану суму кредитних коштів за ставкою 23,88% річних для карт Visa Classic і Visa Gold.

До того ж, максимальна сума кредитного ліміту, що може бути наданий на кредитну картку, становить 25 тис. грн. для карт Visa Classic і до 50 тис. грн. для Visa Gold.

Контролювати обороти коштів по кредитній картці клієнти Піреус Банку можуть за допомогою безкоштовного sms-інформування про всі транзакції по рахунку та обслуговування в системі інтернет-банкінгу winbank.

Детальнішу інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України, з мобільних – згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.

Довідка. Група Піреус Банку є однією з провідних банківських установ Південної та Східної Європи. Активи Групи Піреус Банку складають 95 млрд. євро, кредитний портфель становить 63 млрд. євро, а обсяг депозитів клієнтів досяг 55 млрд. євро (на кінець червня 2013 р.).

Піреус Банк присутній в Україні з 2007 року. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (свідоцтво № 25).

Піреус Банк в Україні має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 29.10.2013).

Банк уповноважений Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги, а також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Піреус Банк є членом Форуму провідних міжнародних фінансових установ (FLIFI).

Прес-служба Піреус Банку в Україні
тел.: +38(044)495-88-88